Win een helikoptervlucht voor jou en je valentijnsdate

Win een helikoptervlucht voor jou en je valentijnsdate

Valentijn is het perfecte moment om je lief of je crush te verrassen met een originele en spectaculaire date. Heb jij een creatief, zot of romantisch scenario in gedachten? Laat het ons weten en maak kans op een helikoptervlucht of 100 euro datingbudget!

Tot en met 18 februari kan je namelijk jouw idee van een perfecte date doorsturen naar content@newsmonkey.be, samen met een leuke foto van jou en je afspraakje. De vijf origineelste scenario’s krijgen van Payconiq 100 euro om hun plannen uit te voeren. Ben jij de gelukkige, dan betaal je je etentje, paintball of bowlinggame met je budget op de handige Payconiq-app. Achteraf mag jij een telefoontje van newsmonkey verwachten, want onze lezers weten graag ALLES over jullie romantische dag.

Of je nu jouw lief wil bekogelen met verf tijdens paintball of je crush wil betoveren met een etentje op een romantische locatie, je betaalt snel en gemakkelijk online via de Payconiq-app. Gewoon even downloaden, veilig je bankrekening koppelen en klaar! Dankzij apps zoals Payconiq kan je makkelijk betalen met je smartphone, geld overschrijven naar je vrienden zonder bij elkaar in de buurt te zijn of aankopen doen bij een handelaar door een QR-code te scannen.

Win een helikoptervlucht

En dat is nog niet alles! Voor de koppels die met het budget van 100 euro op de Payconiq-app hun date tot een succes maken, hebben wij nog een extra verrassing in petto. Verbaas ons met jullie originele of spectaculaire datingverhaal en wie weet winnen jullie bovendien ook een spannende helikoptervlucht! Mr. Grey is er niets tegen als jullie met zijn tweetjes het luchtruim verkennen. En ook hier zijn we megabenieuwd naar wat jullie ervan vonden dus gieten we dat graag in een artikel op newsmonkey.be.

Heb je zin gekregen in een leuk avontuur met een helikoptervlucht als kers op de taart? Het enige wat je hoeft te doen is alvast de Payconiq-app downloaden en je zotte scenario met een foto opsturen naar content@newsmonkey.be. Veel succes!

Gesponsorde artikelen