Left Right
scrollTop top

Win een overnachting voor 2 in dit gloednieuwe hotel in Antwerpen


© Copyright: Raf Michiels

Antwerpen is sinds kort een ongelofelijk cool hotel rijker. Bij A-STAY, in de buurt van het centraal station, overnacht je in een kamer waarvan je de deur met een handpalmscan opent. Wil jij graag een nachtje in dit technologisch hoogstaande hotel in de bruisende stad Antwerpen doorbrengen? Doe dan zeker mee met onze wedstrijd!

Hoe kan je winnen?

Heel simpel! Ga naar www.a-stay.com/newsmonkey, vul daar de vraag en schiftingsvraag in, laat je mailadres achter en hup, dat nachtje A-town is bijna in the pocket.

A-STAY, your stay

A-STAY combineert het beste van twee werelden. Enerzijds krijg je meteen een vakantiegevoel als je het hotel binnenstapt, anderzijds zorgen alle technologische snufjes ervoor dat je je direct thuis voelt. Zo kan je via een app of de smart-tv op je kamer, zelf de setting van je verblijf regelen. De lichten dimmen terwijl je al lekker onder de wol ligt? Dat doe je gewoon met je smartphone of afstandsbediening. En heb je op de meest onmogelijke uren van de dag én nacht een klein hongerke? Geen probleem. Dankzij de bar met zelfbediening kan je eender wanneer een pintje tappen, een koffie drinken of genieten van een lekkere midnight snack.

Copyright: Raf Michiels

Meer dan gewoon een hotel

De centrale ligging van A-STAY zorgt ervoor dat je de bruisende stad Antwerpen onmiddellijk kan verkennen. Op enkele minuten sta je op de Meir, hét walhalla voor elke fashionista. Na al dat geshop, kan je eindeloos kiezen uit een gigantische lijst aan gezellige cafés, restaurants en koffiebars. Wie minder into shoppen is en graag wat aan zijn fysiek werkt, kan bij A-STAY gebruikmaken van de moderne, uitgeruste fitnessruimte. Heerlijk ontspannen, tot rust komen of juist nieuwe vrienden maken, doe je dan weer in de Playground of de stadstuin van het hotel.

Copyright: Raf Michiels

Waar wacht je nog op? Doe vandaag nog mee en wie weet verblijf jij binnenkort wel samen met je partner (in crime) of BFF een nachtje in dit moderne hotel in de prachtige stad Antwerpen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  679.771
 • Aantal
  doden
  20.472