Winnaars ‘Mijn Pop-uprestaurant’ blijven na relatiebreuk toch niet samenwerken in vernieuwd restaurant

Winnaars ‘Mijn Pop-uprestaurant’ blijven na relatiebreuk toch niet samenwerken in vernieuwd restaurant

Hanne en Jaro, winnaar van het eerste seizoen van ‘Mijn Pop-uprestaurant’ in 2014 blijven na hun relatiebreuk eerder dit jaar dan toch niet samenwerken in hun restaurant. Hanne stapt uit de zaak die ook onmiddellijk omgedoopt werd tot Restaurant Jaro. Volgende week is de grote opening van het vernieuwde restaurant.

Het toen nog piepjonge koppel Hanne (28) en Jaro (27) won in 2014 de eerste editie van Mijn Pouprestaurant op VTM met hun pop-up Stick & Stones in Brussel. Met de 100.000 euro die ze daardoor kregen, begonnen de twee een foodtruck. Later namen ze in Antwerpen ook het restaurant De Druiventros over.

In februari van dit jaar raakte bekend dat de Hanne en Jaro na vier jaar een punt hadden gezet achter hun relatie. De twee zouden wel blijven samenwerken. Hanne besloot wel om meer tijd te maken om zich bezig te houden met haar diploma ingenieur-architect, maar ze bleef verbonden aan het restaurant. “De grote beslissingen nemen we samen”, zei ze daarover in Het Nieuwsblad.

Daar komt nu een einde aan want Jaro gaat dan toch alleen door met het restaurant. Dat maakt hij op Facebook bekend samen met de nieuwe naam: Restaurant Jaro. Op 13 oktober is er een grote openingsreceptie om de vernieuwde zaak te vieren.

Gesponsorde artikelen