Winnie de Poeh is de ster in nieuwste trailer live-action film ‘Christopher Robin’

Winnie de Poeh is de ster in nieuwste trailer live-action film ‘Christopher Robin’

‘Christopher Robin’ is de volgende live-action film die Disney op ons zal loslaten. Op de film zelf is het nog wachten tot begin augustus, maar Disney heeft wel een nieuwe trailer gelost en deze keer ligt de focus op Winnie de Poeh.

Weinig knuffelberen roepen bij zoveel mensen meer nostalgische gevoelens op dan Winnie de Poeh. Voor de fans van de tekenfilmseries van de beer en zijn vriendjes Knorretje, Teigetje en Iejoor is er goed nieuws.

Volwassen Christopher Robin komt Winnie de Poeh opnieuw tegen

Binnenkort is er namelijk een live-action film van Winnie de Poeh. De film, Christopher Robin, focust op, zoals de titel al doet vermoeden, het jongetje dat vroeger samen met Poeh allerhande avonturen beleefde. Wie vroeger in het Nederlands naar de serie keek, kent hem misschien beter als Janneman Robinson.

In de nieuwe film zijn heel wat jaren verstreken en is Christopher Robin een volwassen man geworden die in Londen woont. De eens zo vrolijke jongen ziet het door allerhande omstandigheden echter even niet meer zitten en juist dan komt hij Winnie de Poeh opnieuw tegen.

Met Ewan McGregor in de hoofdrol

Ook die loopt verloren, maar dan letterlijk. Poeh vindt het bos en zijn vriendjes niet meer en trekt op avontuur met zijn vroegere vriend. Na een eerste, sombere trailer met de focus op Christopher Robin en een tweede, meer algemene trailer, ligt de focus deze keer op de teddybeer zelf.

Ewan McGregor neemt de rol van het hoofdpersonage op zich in Christopher Robin terwijl Jim Cummings de stem van Winnie de Poeh voor zijn rekening neemt. De Amerikaan is al dertig jaar de stem van de populaire beer.

Bekijk Winnie de Poeh in de nieuwste trailer van Christopher Robin

Christopher Robin komt op 3 augustus 2018 uit in de VS

Gesponsorde artikelen