Woeps! Serieuze vlam in de pan maakt het even spannend in de keuken van Genkse Pop-up

Woeps! Serieuze vlam in de pan maakt het even spannend in de keuken van Genkse Pop-up

Dat een (Pop-up)restaurant serieus travakken is, moeten ze de zes duo’s van het nieuwe seizoen ongetwijfeld niet meer zeggen. En zo durven er op hectische momenten al eens accidentjes gebeuren, zo bleek in de aflevering van gisteren waarin Giordano per ongeluk zijn kookpot op het vuur liet staan. Gevolg? Een paar stevige vlammen en een Pentolla Nera in de Oro Nero … 

Giordano had een probleempje met de visbestelling, en dus pleegde hij tussen het koken door een telefoontje om het alsnog geleverd te krijgen…

… intussen vergat hij helaas dat de pot nog op het vuur stond

Eén seconde verstrooid zijn en het kan al te laat zijn …

Gelukkig waren ze er op tijd bij

DEKSEL TO THE RESCUUEEEEEE!

Enkel de pot kon niet meer worden gered

Zuur.

Iets wat ze in L’Oro Nero gelukkig goed kunnen relativeren

Check hier onder het volledige fragment:

Het is trouwens niet de eerste keer dat er een brandje uitbreekt in een keuken van een Pop-uprestaurant …

Intussen zijn trouwens alle restaurants geopend. Vanavond krijgen we te zien hoe de duo’s worden geconfronteerd met de moeilijkheden van een eigen zaak. Niet simpel, zeker niet terwijl de concurrentie over je schouder meegluurt. Wat vooral in Genk even extra spannend wordt als blijkt dat Giordano & Myrthe van l’Oro Nero een personeelslid van hun buren hebben ingepikt, wat Amanda & Sven uiteraard niet zo happy maakt …

Ook in Kortrijk breekt even paniek uit, want chef Nick beslist om de pop-up van Chloë & Magali te verlaten. Chloë neemt dus zelf de leiding, maar of de service vlot zal verlopen blijft de vraag. Bij Jan & Nele verloopt alles perfect. Al krijgen ook zij met een miniprobleempje te kampen: hun stoofvlees wordt zo gigantisch populair dat de keuken dreigt zonder te vallen.

En dan is er nog Antwerpen, waar Gillian & Caroline een inhaalmanoeuvre inzetten op de concurrentie. De klanten vinden stilaan hun weg naar hun ontbijt- en lunchbar, al blijven ze de vegetarische keuken apart vinden qua smaak, maar best lekker. Het enige probleem dat zich stelt, is dat de klanten volgens Gillian niet voldoende verbruiken tijdens hun bezoek aan de pop-up. Jonkies Willem & Miette daarentegen zijn razend populair, maar maken een aantal beginnersfouten …

Meer daarover vanavond dus in Mijn Pop-Uprestaurant, om 20u35 op VTM. 

Gesponsorde artikelen