Woew, sexy bitches! Caitlyn ‘Bruce’ Jenner deelt eerste candid pic met transvriendinnen

Woew, sexy bitches! Caitlyn ‘Bruce’ Jenner deelt eerste candid pic met transvriendinnen

Miljaar, wat een verrassing afgelopen maandag toen Bruce Jenner zich voor het eerst aan de wereld showde als vrouw op de cover van Vanity Fair. Wees maar zeker dat de ex-stiefpapa van Kim Kardashian dolgelukkig is dat ze ein-de-lijk 100 procent zichzelf kan zijn. En hoe kan je dat geluk beter vieren dan met een gezellige girls night onder vrienden die hetzelfde doorstonden? 

Learn from those who have walked the path before you.” Met deze prachtige woorden plaatste Caitlyn – geboren als Bruce Jenner – dit weekend een foto op Twitter waarbij ze een sneak peak gaf van de nieuwe personen door wie ze zich laat omringen. Als onderdeel van de grote transformatie is de 65-jarige ex-atleet en reality-ster immers begonnen met het organiseren van gezellige girls nights waarop ze zich 100 procent kan kleden en gedragen zoals ze altijd heeft gedroomd.

#TransIsBeautiful #LivingOurTruth #JustTheBeginning … DAMN RIGHT, Caitlyn!

En wees maar zeker dat we nog van Caitlyn zullen horen. Zo start op 26 juli op E! de 8-delige docusoap I Am Cait waarin fans een glimp kunnen opvangen van Bruces nieuw leven als vrouw

Met meer dan 1,6 miljoen volgers op Instagram en 2,45 miljoen fans op Twitter, wist Caitlyn sinds dag één trouwens een enorme mensenmassa voor zich te winnen. Zo versloeg ze niemand minder dan president Barack Obama met haar snelst groeiende Twitter-account. Petje af!

De volledige trailer van de aankomende docusoap kan je hieronder bekijken:

Gesponsorde artikelen