Wojooo! Laura Tesoro viert 10de plek met Mini Cabrio: “Meet my new partner in crime”

Laura Tesoro is back in Belgium na haar Eurosongavontuur en dat zullen we geweten hebben. Prioriteit nummer één? “Zo snel mogelijk een album opnemen”, vertelde ze vanmorgen op Radio 1. Voor de verplaatsingen rekent ze voortaan op haar Mini Cabrio, zo liet ze weten op Instagram met een kiekje van haar gloednieuwe verovering. 

Good morning Belgium!”, groette Laura vanmorgen haar fans bij een foto van haar nieuw bakje. “Back in town & ready for new adventures!”

Meet my new partner in crime for the summer #minicabrio! ?“, ging ze verder, gevolgd door een bedankje aan Mini ? en een strijdvaardige “Bring it on!

En dat cadeautje zal ze kunnen gebruiken, want Laura Tesoro is allesbehalve van plan om op haar lauweren te rusten. Integendeel, muziek wordt haar prioriteit número uno: “Ik ga nu eerst en vooral werk maken van een album”, vertelde ze op Radio 1. Sinds haar deelname aan het Eurovisiesongfestival in Stockholm wist ze sinds lang ontzettend veel Belgen warm te maken voor het liedjesfestival en dat heeft haar alleen maar meer zin gegeven om verder te gaan met muziek.

Hoe ze zich momenteel voelt na alle drukte rond Eurosong? “Moe vooral!” Maar de ervaring blijft sowieso onvergetelijk: “De mooiste momenten waren die drie minuten op het podium. Onbeschrijflijk!”

Meer
Lees meer...