‘Wonder Woman’-films met Gal Gadot gaan dan toch verder

De toekomst van actrice Gal Gadot als Wonder Woman ziet er nog steeds rooskleurig uit. Nadat DC Studios na de recente overname een gigantische rebranding kreeg, was het lang onduidelijk of er nog wel plaats zou zijn voor het personage en of Gadot nog wel in het plaatje paste. Dat lijkt nu wel het geval, want volgens verschillende bronnen is de actrice al in gesprek met de nieuwe bazen van DC Studios.

Na meer dan drie jaar lijkt Wonder Woman binnenkort haar terugkeer te maken. Daar waren door de overname van DC Studios even vragen over, maar ondertussen zouden Gal Gadot en James Gunn nauw samenwerken aan een nieuw concept. Wanneer dat precies te zien zal zijn, valt af te wachten.

Wonder Woman

Bijna drie jaar na de release van Wonder Woman 1984 is er eindelijk sprake van een nieuw project rond de superheld. Kort na die release in 2020 maakte DC Studios bekend dat er een derde film zou komen onder leiding van regisseur Patty Jenkins. Dat was tot een tijdje terug nog steeds de bedoeling en de film zou normaal deze zomer opgenomen worden.

Maar door de overname van DC Studios en de nieuwe richting die bazen James Gunn en Peter Safran uitwillen met het universum, zal dat nu niet doorgaan. Dat zou vooral komen door Gunn die vond dat het scenario van de film niet in het nieuwe universum paste. Toch zouden Gunn en Gadot nu samen aan een nieuw project werken.

Nieuw verhaal

Dat de actrice dus toch nog zou terugkeren na de grote overname, is voor de fans al een verrassing op zich. Maar toch zal het nieuwe project een volledig andere richting uitgaan. De kans is namelijk klein dat het project een vervolg op de vorige films wordt.

Volgens verschillende bronnen zou het namelijk om een reboot met dezelfde hoofdrolspeelster gaan. Op die manier kunnen ze met een wit blad terug beginnen en valt alles uit de vorige films weg. Of dat niet voor onnodige verwarring zal zorgen, valt af te wachten.

Meer
Lees meer...