‘Wonder Woman’-hoofrolspeelster Gal Gadot krijgt rol in ‘The Simpsons’ en Lisa is boos

‘Wonder Woman’-hoofrolspeelster Gal Gadot krijgt rol in ‘The Simpsons’ en Lisa is boos

‘Wonder Woman’-hoofrolspeelster Gal Gadot is te zien in de eerste aflevering van seizoen 30 van ‘The Simpsons’. Daarin zien we haar auditie doen voor de rol van Lisa Simpson in een film met Homer en Flanders als juryleden. Ook actrice Emily Deschanel doet in de aflevering auditie voor de rol van Marge Simpson.

We wisten al sinds februari dat Gal Gadot, bekend van Wonder Woman, een rol zou krijgen in The Simpsons. Toen kondigde ze al aan dat ze zichzelf zou spelen in de show als stemacteur. Ze hamerde er ook op dat ze met The Simpsons opgegroeid is.

Bijna-doodervaring

Afgelopen nacht ging Bart’s Not Dead, aflevering 1 van seizoen 30, in première. We zien Bart van een brug springen in de context van een wedstrijd en hij landt op een steen in plaats van in het water. Om een uitbrander te ontlopen, beweert Bart dat hij een bijna-doodervaring heeft gehad, waarbij hij de hemel in Jezus zag.

Een groep Christelijke, Amerikaanse filmmakers pikten het verhaal van Bart op en wilden een film maken van zijn ervaring. Hun plan: beroemde acteurs casten om deel uit te maken van de Simpsons-familie.

Hamburgers

Flanders, de ultrareligieuze buurman, raakt natuurlijk ook bij de productie betrokken en laat aan Gadot het heugelijk nieuws weten: “You’ve got the part!” Maar Homer heeft het moeilijk om te onthouden in welke films Gadot meegedaan heeft. “Zodra ik het DC-logo zie, val ik meteen in slaap”, zegt hij.

Lisa is trouwens niet opgezet met de manier waarop Gadot haar vertolkt. Zo geeft ze de hele familie hamburgers, maar eigenlijk is Lisa vegetariër

Zo ziet Gadot er uit als Lisa in The Simpsons:

Gesponsorde artikelen