“Word ik hier nu echt voor betaald?” Dit mogen we verwachten van ‘Wij Zijn K3!’

“Word ik hier nu echt voor betaald?” Dit mogen we verwachten van ‘Wij Zijn K3!’

Vrijdag 6 november 2015 zal voor eeuwig de dag zijn waarop Vlaanderen en Nederland kennismaakten met de gloednieuwe K3: Hanne, Marthe en Klaasje. En wees maar zeker dat hun leven sindsdien compleet op z’n kop staat. Uiteráárd krijgen fans van het eerste en laatste uur ook daarvan exclusieve beelden te zien in ‘Wij Zijn K3! De Droom gaat verder’, een achter-de-schermen-reeks die vanaf morgen drie woensdagen te bewonderen is op VTM. 

Waar de camera’s van K3 Zoekt K3 stopten met draaien, zal Wij Zijn K3! De Droom Gaat Verder inpikken. Zo zitten fans en bewonderaars van de nieuwe K3 met massa’s vragen, zoals hoe beleefden de meiden de eerste minuten als kersverse K3’tjes? En wat ging er allemaal door hun hoofd? Om nog maar te zwijgen van hoe hun agenda er de eerste maanden uitziet en hoe het trio omgaat met de grote veranderingen in hun leven.

In Wij Zijn K3! krijgen we een antwoord op hoe het is om deel uit te maken van de populairste meidengroep van Vlaanderen en Nederland. Hanne, Marthe en Klaasje geven een unieke inkijk in hun beleving en hun nieuwe leven als K3. Van de repetities en fotoshoots tot de shows, bekendheid, fans, familie, vriendschap en de toekomst.

“Word ik hier nu echt voor betaald?”

Hanne is alvast laaiend enthousiast over haar nieuwe leven als de rosse van K3: “Ik heb echt de zaligste job ter wereld en ben zó gelukkig. Er zijn vaak momenten waarop ik denk: word ik hier nu echt voor betaald? Dit wens ik alle mensen toe, iets te kunnen doen waar je echt gelukkig van wordt en waar je anderen ook gelukkig mee maakt.”

Uiteraard komt ook hun manager Kristel aan het woord: “Toen Gert mij vroeg om manager te worden van de nieuwe K3 kon ik er mij niets bij voorstellen. Mijn rol is eigenlijk heel simpel: ik ben er voor hen op álle gebied. Ook voor mij is het allemaal nieuw, dus ik moet er zelf nog in groeien.”

Over Gert Verhulst gesproken, ook zijn reflectie over de grote zoektocht naar de nieuwe Studio 100-goudmijn mag niet ontbreken in de reeks: “Het laatste halfjaar was heel boeiend en spannend. Omdat we bezig zijn geweest met iets wat veel mensen onmogelijk achtten. Ik was heel blij dat de keuze van het publiek ook onze keuze was en omgekeerd. De combinatie die het geworden is, is een combinatie die bij mij nooit heeft gespeeld. Ze is een eerste keer in mij opgekomen toen Marthe plots doorbrak in de liveshows. Ze kreeg heel het publiek op haar hand en werd plots een optie. Ik heb heel lang geloofd in Nora. Maar daar gebeurde plots het omgekeerde in de liveshows.”

Verder krijgen we nooit eerder vertoonde beelden te zien zoals van de ochtend na de finale waarop Hanne, Klaasje en Marthe werden onderworpen aan hun allereerste fotoshoot voor het album én de beruchte brooddozen, evenals een blik achter de schermen bij de opnames van de 10.000 Luchtballonnen-videoclip, tijdens de verhuis van Klaasje naar haar nieuwe stek in Antwerpen, op de koffieklets van Marthe bij haar grootouders en bij Hannes eerste bezoek als K3’tje aan de Akabé-scouts, waar ze leidster was.

Mijn rol is eigenlijk heel simpel: ik ben er voor hen op álle gebied – Kristel

 Ik heb heel lang geloofd in Nora. Maar daar gebeurde plots het omgekeerde in de liveshows – Gert Verhulst

Wij Zijn K3! De Droom Gaat Verder is vanaf morgen drie weken lang op VTM. De volledige afleveringen kunnen na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM-app.

Gesponsorde artikelen