Wordt de Huawei P20 Pro dé smartphone voor foto’s en filmpjes? Nieuwe info bevestigt indrukwekkende camera

Wordt de Huawei P20 Pro dé smartphone voor foto’s en filmpjes? Nieuwe info bevestigt indrukwekkende camera

De Huawei P20 Pro zou wel eens de smartphone kunnen worden met beste camera op de markt. Het toestel wordt volgende week pas voorgesteld, maar ondertussen is al bijna alles bekend over de nieuwe flagship. Nu zijn ook details over de camera van de Huawei P20 Pro uitlekt en die bevestigen de hoge verwachtingen. De smartphone krijgt een triple camera waarvan de belangrijkste lens 40MP heeft.

Nog één week is het wachten voor Huawei in Parijs drie nieuwe smartphones zal voorstellen. Naast de goedkopere P20 Lite en de gewone P20 kijken de fans vooral uit naar het nieuwe toptoestel, de Huawei P20 Pro.

Het Chinese merk is er ondanks, of juist door, de hoge verwachtingen wel niet in geslaagd om de details over zijn nieuwe toestellen geheim te houden. De afgelopen weken raakten al bijna alle features van de drie nieuwe smartphones bekend.

Huawei P20 Pro

Een van de zaken waar het meest naar wordt uitgekeken wordt, is de camera van de P20 Pro. Eerder raakte al bekend dat Huawei maar liefst drie camera’s heeft geplaatst achteraan. Volgens de Duitse website WinFuture krijgen die camera’s 40MP, 20MP en 8MP, indrukwekkende specs dus.

De website bevestigt ook de hoeveel het toestel in zal kosten in Europa: 899 euro. De gewone P20 zou ongeveer 679 euro kosten en de goedkopere P20 Lite rond de 369 euro. Op dinsdag 27 maart stelt Huawei zijn nieuwe smartphones voor aan de pers en weten we of alle geruchten kloppen. Wanneer de P20-reeks te koop zal zijn in België is nog niet geweten.

Zal de triple camera er zo uitzien?

Gesponsorde artikelen