Wordt deze bizarre jeansbroek de nieuwe modetrend?

Wordt deze bizarre jeansbroek de nieuwe modetrend?

Alsof er nog niet genoeg jeans-hypes zijn, komt er nu mogelijk nog eentje bij en het wordt alleen maar vreemder. Hou je vast: jeans waarvan de zijkant langs het been helemaal lijkt opgesneden te zijn. Ze zijn gemaakt door het Amerikaanse merk Bless. Prijskaartje? Iets meer dan 200 euro. 

Er zijn al heel wat jeans-hypes gepasseerd: extreme uitgesneden jeansbroeken, jeansbroeken met een open achterkant en modder-bespatte jeans. Deze keer is er een broek op de markt waarvan de ene pijp volledig open is, alsof iemand er met de schaar is doorgegaan. Heel bizar, maar dat heeft het merk Bless niet tegengehouden om dit te ontwerpen.

Levi’s-broek

Opmerkelijk is dat de jeans oorspronkelijk een mooie vintage broek was van Levi’s, een Amerikaans kledingbedrijf dat vooral bekend staat om zijn jeansbroeken. In plaats van de spijkerbroek te laten zoals het was, heeft Bless er een stuk uitgesneden en er een koordje tussen gehangen om de twee delen toch op zijn plaats te houden.

Als jullie je afvragen bij welke gelegenheid je in godsnaam een dergelijke jeans kan aantrekken, wel, wij weten het ook niet. En of dit een volwaardige trend zal worden, is nog maar de vraag, maar je weet nooit welke beroemdheid dit zal dragen. En dan is het vertrokken natuurlijk.

Ben jij al fan als je dit leest? Je kan de jeans kopen bij Opening Ceremony voor iets meer dan 200 euro

Gesponsorde artikelen