Wordt deze ‘Temptation Island’ de gekste aller tijden? Nieuwe beelden tonen enorm veel DRAMA

Wordt deze ‘Temptation Island’ de gekste aller tijden? Nieuwe beelden tonen enorm veel DRAMA

We worden de laatste dagen overspoeld met informatie en beelden over het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’. Het belooft sowieso een hoop drama te worden, maar de nieuwste beelden doen daar nog een enorme schep bovenop. Van agressieve verleiders, naar wenende vrijgezellen tot een stomende seksscène. Wordt dit de gekste ‘Temptation Island’-editie ooit?

We leerden de verleiders, verleidsters en koppels ondertussen al kennen en kregen ook al een paar flarden van het programma te zien, maar op nieuwe beelden van RTL zien we voor het eerst ook een confrontatie tussen een mannelijke verleider en een van de koppels.

“Bloedje geil!”

Jeremy, die met Vanessa deelneemt aan de ultieme relatietest, komt oog in oog met verleider Matthew, en zoals we weten van Alex ‘ik ga vieze dingen doen met je meisje’ Maas kunnen die confrontaties behoorlijk pijnlijk zijn voor de koppels.

“Playboy, ik ga eerlijk met je zijn. Ik ben BG, man”, zegt Matthew. “Bloedje geil.” Straight to the point, zo hebben wij onze verleiders graag. Bij Jeremy kan er, begrijpelijkerwijze, enkel nog een groen lachje van af. Is de nieuwe Alex al meteen bekend?

Maar ook de andere beelden tonen exact wat wij verwachten van Temptation Island: drama, drama en nog eens … DRAMA!

Gesponsorde artikelen