Wordt dit de nieuwe topreeks voor Emmy-winnaars Hulu?

Wordt dit de nieuwe topreeks voor Emmy-winnaars Hulu?

Bekende acteur Sean Penn zal te zien zijn in een nieuwe serie van Hulu. De serie werd gecreëerd door Beau Willimon, de schrijver van ‘House of Cards’. De dramatische serie ‘The First’ lijkt veelbelovend: het verhaal speelt zich af in de nabije toekomst waarin een team op missie naar Mars trekt. Het verhaal draait uiteraard niet alleen om hun ruimtereis, maar ook over liefde en familie. 

The First wordt dit jaar geproduceerd en zal in 2018 in première gaan op Hulu en Channel 4. De serie speelt zich af in de nabije toekomst en draait om de eerste menselijke missie naar planeet Mars. Tijdens de missie kampen de astronauten met verschillende obstakels waardoor hun reis wordt bemoeilijkt. Het verhaal richt zich niet alleen op de hoofdpersonages, die in dit geval de astronauten zijn, maar ook op vrienden, familie en liefdes op aarde. Daarnaast wordt ook het team op aarde goed betrokken in het verhaal.

In de serie zie je de vijfmaal genomineerde voor ‘Beste acteur’, Sean Penn. Hij werd genomineerd voor zijn rol in Dead Man Walking, Sweet and Lowdown en I Am Sam. Hij won zijn eerste Oscar in 2003 voor Clint Eastwoods Mystic River en zijn tweede ontving hij in 2009 voor Milk.

De acteur heeft zeker een groot talent dat door velen wordt geapprecieerd. “Ik heb een grote bewondering voor het immense talent van Sean. Ik ben een gelukzak om te mogen samenwerken met zo’n artist”, zegt Beau Willimon.

Willimon is, samen met Kevin Spacey en Robin Wright, de hersenen achter Netflix’s serie, House of Cards. Daarnaast wordt Willimon ook nog geprezen als schrijver van de politieke thriller, The Ides of March. Hiervoor ontving hij een Oscar voor ‘Best Writing, Adapted Screenplay’.

Gesponsorde artikelen