Wordt het een meisje of een jongen voor Meghan Markle? 

Wordt het een meisje of een jongen voor Meghan Markle? 

Binnen enkele weken is het al zover, eind april of begin mei zal de wereld eindelijk het geslacht weten van de toekomstige koninklijke baby. Over of Meghan Markle nu een jongen of een meisje zal krijgen, wordt er ijverig gespeculeerd, maar één ding is zeker, het verliefde koppel zal hun toekomstige kind “genderneutraal” opvoeden. 

Dat Harry en Meghan mooie kinderen zullen krijgen, daar valt niet over te twisten. Over het gender daarentegen gaan er veel geruchten de ronde. Als we de weddenschappen mogen geloven denkt het Verenigd Koninkrijk dat het koppel een meisje zal krijgen. Gokdeskundigen voelen zich er zelfs zo zeker van, dat ze de weddenschappen over de kwestie hebben opgeschort.

Een golf van weddenschappen die onlangs binnenkwamen dat Meghan en Harry een meisje zouden krijgen, waren de grootste tips voor de deskundigen. Een andere weddenschap gaat over de naam van de baby, daarin scoort Diana het hoogst. Gokkers geloven dat het koppel hun dochtertje naar Harry’s overleden moeder, Princes Diana gaat vernoemen.

Meghan’s baby shower

Tijdens Meghan Markle’s extravagante babyshower in New York zou een bron hebben verklapt dat the Duchess of Sussex een zoon verwacht. Meghan zou een speech hebben gehouden en aan haar beste vriendinnen, waaronder Serena Williams, Amal Clonney en Abigail Spencer, het geslacht hebben verklapt. Toch vermeldt when_harry_met_me, het Harry en Meghan Instagram-fanaccount iets anders, zij postten een video van tijdens het evenement zelf, waar duidelijk roze versiering op te zien is, met het onderschrift “girl”.

Bekijk de video hier:


Genderneutraal

Meghan Markle vertelde aan een bron dat ze haar kind zonder genderstereotypering zal opvoeden. De toekomstige koninklijke baby zal dus niet worden opgevoed met Action Mens en Hotweels als het een jongen is of met Barbie’s en interactieve poppen als het een meisje is. Ook heeft het koppel een genderneutrale kinderkamer ingericht voor de komst van het kind. De kamer zou in grijs en wit tinten zijn in plaats van het stereotype blauw voor een jongen en roze voor een meisje. Bovendien zal de kamer geschilderd zijn met veganistische verf en alle lampen en elektronika zouden klaar zijn om met één smartphone bediend te worden. Op deze controversiële uitspraak kwam veel commentaar van het eerder conservatievere Verenigd Koninkrijk.

De komiek garyjanetti laat duidelijk weten wat hij ervan vindt:

gary janetti
gary janetti

Gesponsorde artikelen