Wordt Kit Harington de nieuwe ‘Batman’ na ‘Game of Thrones’?

Wordt Kit Harington de nieuwe ‘Batman’ na ‘Game of Thrones’?

Het is nog maar een gerucht, maar eentje dat wij graag willen geloven. Kit Harington, vooral bekend als Jon Snow uit ‘Game of Thrones’ zou kandidaat zijn om de cape van Batman aan te doen. De film die door Ben Affleck geproduceerd wordt, heeft namelijk digitale kladversies besteld van Harington in Batmancape.

Kit Harington ken je vooral van Game of Thrones, waar hij als de vrij iconsiche Jon Snow specialiseert in absoluut niets weten en zijn oog laten vallen op Daenerys Targaryen (Emilia Clarke). Nu zou Harington ook kans maken op een andere iconische heldenrol: die van de jonge Batman in The Batman.

Ben Affleck?

Volgens een gerucht heeft Warner Bros namelijk digitale mock-ups (een soort kladje van een animatie) gevraagd met onder de cape van Batman niemand minder dan Harington. Over de film is eigenlijk nog niet veel geweten. Oorspronkelijk ging Ben Affleck er in meespelen, toen ging hij (ook) regisseren, nu weten we enkel zeker dat Affleck mee produceert.

Affleck speelde voor het eerst Bruce Wayne in Batman V Superman: Dawn of Justice en deed dat nog eens over in Justice League. Hij zou aangeboden hebben om het script te schrijven, maar zoals we al zeiden: het is volledig onduidelijk wie er wat zal doen in de komende Batmanfilm. In theorie zou de film beginnen met opnemen in de lente van 2019, nog een flink half jaar dus. De kans dat we binnenkort concreet nieuws over de cast krijgen, is wel groot.

Andere acteur

Dat maakt dit laatste gerucht ook zo interessant. Volgens Revenge of the Fans, een filmforum, zou Warner Bros dus de mockups gevraagd hebben. Er zouden echter ook mockups gevraagd zijn van een andere acteur, op zich geen uitzonderlijke situatie. De bron van de geruchten wilde echter niet kwijt wie die tweede acteur is. De bron zei wel dat de tweede, onbekende acteur, volgens hem veel meer kans had om de rol te krijgen.

Deze geruchten willen helemaal niet zeggen dat Kit Harington zelfs maar gecontacteerd is voor de rol, maar op dit moment wil niemand commentaar geven. Als Harington de rol van de jonge Bruce Wayne op zich neemt, heeft hij alvast de kaaklijn en de schorre stem mee.

Ben Affleck nog eens aan het werk zien? Dat kan hier en hier.

Gesponsorde artikelen