Wou je nog naar een pretpark dit weekend? Bij deze twee sta je zondag voor een gesloten deur

Wou je nog naar een pretpark dit weekend? Bij deze twee sta je zondag voor een gesloten deur

Wie de vakantie in stijl wil afsluiten met een dagje pretpark, moet zondag niet naar Walibi of Bobbejaanland rijden. De twee parken zijn die dag niet toegankelijk voor het grote publiek. 

Hoewel vrijdag het schooljaar terug begint, is er dit weekend zeker nog tijd om te ontspannen en een laatste keer te genieten van de zomervakantie. Een ideale manier om die af te sluiten, is met een bezoekje aan een pretpark. Al zal je daar niet voor naar Walibi of Bobbejaanland kunnen gaan.

Walibi volzet op zondag 3 september

“Zondag 3 september is Walibi Belgium volledig volzet. We raden iedereen aan om het park te bezoeken op zaterdag 2 september,” lezen we op de Facebookpagina van Walibi. Eerder al verklaarde Tiffany Mestdagh van Walibi in het Nieuwsblad dat het park die dag afgehuurd is door een bedrijf. “Wie geen ticket heeft, komt er niet in die dag. De kassa’s zijn gesloten.” En in de online ticketshop krijg je een volzet-melding te zien.

Ook niet welkom in Bobbejaanland diezelfde zondag

Dan maar naar Bobbejaanland zou je denken? Maak dan maar snel rechtsomkeer. Ook Bobbejaanland is die zondag afgehuurd. Ditmaal door de vzw Sociale Dienst voor het Vlaamse overheidspersoneel. En je kan er enkel binnen op vertoon van een uitnodiging. Wil je zondag alsnog naar een pretpark in eigen land, zijn deze opties wel open: Bellewaerde, Boudewijn Seapark, de vier Plopsaparken (Coo, de Panne, Hasselt en Plopsaqua) en Aqualibi.

Gesponsorde artikelen