Left Right
scrollTop top

Wow! Dit is hoe snel je het tweede seizoen van ‘Sorry voor alles’ op je scherm krijgt


Wow! Dit is hoe snel je het tweede seizoen van ‘Sorry voor alles’ op je scherm krijgt

Er ging geen vervolg komen, maar wie de laatste maand iets raars heeft meegemaakt, kijkt toch best eens over z’n schouder: het tweede seizoen van ‘Sorry voor alles’ ligt al klaar! De Emmy-winnende serie zal de vervanger worden voor Tabula Rasa, en daarmee zet één opnieuw een klepper van formaat in op zondag. 

Eén kondigde het onverwachte tweede seizoen aan met een filmpje: Tabula Rasa wordt vervangen door een tweede reeks van Sorry voor alles. Wie een volledig nieuw seizoen wou, is misschien niet tevreden met vier afleveringen, want da’s hoeveel er nu klaarliggen. Maar die vier maken was altijd al het plan. Sorry voor alles wordt namelijk een soort pop-up-programma.

Het drama rond Bart De Pauw en diens quiz, Twee tot de Zesde Macht, had geen invloed op de programmatie. “Het programma was altijd al voorzien om op 10 december in de plaats van Twee tot de zesde macht te komen,” zegt Olivier Goris aan De Morgen. “Heel even hebben we overwogen om het toch naar voren te schuiven, maar dan moesten we het productieproces versnellen. Dat is niet haalbaar voor een programma waarin elk detail telt.”

Wie even kan rekenen, weet natuurlijk ook dat deze beslissing niet overhaast is genomen. Hoewel er dus in eerste instantie geen tweede seizoen voorzien was, werd de beslissing voor een herneming niet genomen naar aanleiding van de Emmy die de ploeg achter Kamiel Debruyne vorige week won. De ploeg moest deels hernieuwd worden, maar binnen enkele weken staat Adriaan Van den Hoof dus weer op je scherm.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.944.089
 • Aantal
  doden
  1.166.685
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  333.718
 • Aantal
  doden
  10.899