Wow, Primark Antwerpen belooft extra’s voor de klanten! Uniek in België!

Wow, Primark Antwerpen belooft extra’s voor de klanten! Uniek in België!

Dat Primark naar Antwerpen komt, was al het meest gelezen artikel op newsmonkey afgelopen week. Maar daar stopt het goede nieuws niet. De keten belooft tal van extra’s aan de klanten. Onder andere: tal van extra openingsuren.

Jawel, zo zou de keten, die op 30 april de deuren opent op de Meir, op weekdagen open zijn tot 19u45. Tot 1u45 langer dus dan de concurrenten én tot ver na office hours. Dat zou niet alleen meer klanten moeten aantrekken, maar vooral ook werkende vrouwen (en mannen uiteraard).

Koopzondagen

Op vrijdag zouden de kassa’s zelfs open zijn tot 21u … Tot 3 uur langer dan de rest. En het goede nieuws stopt niet: ook op zondag zou Primark willen openen! Officieel willen ze het nog niet gezegd hebben, maar officieus zouden er al plannen zijn om in soldenmaanden januari en juli elke zondag open te zijn, en ook alle zondagen in december.

Da’s dus meer dan de concurrentie die traditioneel open is op de eerste zondag van de maand, beter bekend als koopzondagen. Wat wel zeker is: de bruine zakken van Primark zullen vanaf de lente de Meir overheersen. Vermoed wordt dat andere ketens op de Meir snel zullen volgen. Straks zeven op zeven shoppen in Antwerpen? Wij horen de fashionista’s niet klagen.

iStock

Gesponsorde artikelen