WOW! Studio Brussel strikt Muse voor Music for Life: band speelt exclusief concert in Brussel

WOW! Studio Brussel strikt Muse voor Music for Life: band speelt exclusief concert in Brussel

Straf nieuws van Studio Brussel: ze hebben Muse naar België gehaald voor een exclusief concert in de AB in Brussel. Je kan er niet zomaar tickets voor bestellen, maar moet ze verdienen door sms’jes te sturen. Per sms gaat 1 euro naar het goede doel, en dat is Artsen Zonder Grenzen.

Geen betere groep om Music For Life te openen dan Muse. Alleen al de naam van het optreden is geweldig: Muse for Life. Een concert van Muse in een kleine zaal als de AB, veel fans zijn vanochtend euforisch wakker geworden. Doorgaans zien we hen op festivals of in stadions optreden. En lang moeten we niet wachten, want Muse komt al op 16 september naar Brussel. De band mocht uiteraard een goed doel kiezen en dat is Artsen Zonder Grenzen geworden.

Vanaf vandaag vliegen de tickets de deur uit bij Studio Brussel. Wie een nummer van Muse hoort, moet een sms naar 4342 (1 euro/sms) sturen. Of je nu wint of niet, het geld van dat berichtje is sowieso volledig voor Artsen Zonder Grenzen. Deze organisatie is overigens heel actief om hulp te bieden aan de vele vluchtelingen die via Libië of Turkije Europa proberen te bereiken. Niets dan goede redenen dus om straks veel berichtjes te sturen …

Gesponsorde artikelen