Left Right
scrollTop top

Wow, you go! Al 10 vrouwen wilden een onenightstand met Ben uit ‘Blind Getrouwd’ sinds zijn scheiding


Wow, you go! Al 10 vrouwen wilden een onenightstand met Ben uit ‘Blind Getrouwd’ sinds zijn scheiding

De scheiding tussen Ben en Tine uit Blind Getrouwd is intussen al ingezet, maar Vlaanderen is hem nog lang niet vergeten, integendeel. Vooral de vrouwen niet… die nu zijn Facebook overspoelen met vriendschapsverzoeken, lieve berichtjes én oneerbare voorstellen. Alhoewel, iets zegt ons dat Ben dat niet zo erg vindt. 

Meer dan 600: zoveel vriendschapsverzoeken kreeg Ben al op Facebook sinds zijn deelname aan Blind Getrouwd. Nee, incognito over straat lopen zit er momenteel nog niet in. Mensen herkennen hem overal. Na zijn deelname aan de Ten Miles van Antwerpen stonden er tientallen foto’s van hem op sociale media. Maar hij wordt niet alleen met vriendschapsverzoeken overspoeld. “Meestal van vrouwen. Een honderdtal stuurde me al een personal message“, zegt Ben nu aan weekblad Dag Allemaal.

Die privéberichten op Facebook zijn meestal van vrouwen die hun verhaal kwijt willen. Maar er zitten ook oneerbare voorstellen bij. “Vrouwen sturen mij hun gsmnummer door, dringen zelfs aan op een onenightstand. En zonder enige gêne, hé. Daar ben ik echt van geschrokken. Ik heb zo al minstens tíen indecent proposals gehad.”

Maar hij gaat daar niet op in, want “vluchtige seks is nu eenmaal niks voor mij. Zelfs die onschuldige vriendschapsverzoeken laat ik onbeantwoord. Ik voeg enkel mensen die ik echt ken aan mijn contacten toe. Hetzelfde met al die uitnodigingen en dates.” Hij ontmoet liever mensen in ’t echt. Zo heeft hij één date gehad met een vrouw die hij op een feestje ontmoet heeft.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.983.086
 • Aantal
  doden
  1.153.547
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810