WTF! Pikachu spreekt opeens in de nieuwe Pokémon-film! Dag nostalgie …

WTF! Pikachu spreekt opeens in de nieuwe Pokémon-film! Dag nostalgie …

Vergeet “Piiika-Chuuuuu”, “Pika-Pikachu” of “Pika-Pi”. Onze kleine gele vriend spreekt in de nieuwe Pokémonfilm gewoon Engels of Nederlands, als in echte mensenwoorden hé … Heb je ook opeens een krop in de keel? Wacht maar tot je het hoort. Rillingen!

Wij zijn heel blij dat Pokémon de film: Ik kies jou nu te zien is in de cinema. Maar we geven even een heads up: Pikachu kan praten! Onze gele vriend kon altijd “Pika-Pika” zeggen, maar nu spreekt hij echt onze taal …

Voor mensen die niet zijn opgegroeid met het programma, lijkt dat geen schande. Maar voor ons wel! De film is eigenlijk bedoeld als een soort remake van de eerste avonturen van Ash, de Pokémon-trainer die we vroeger allemaal wilden zijn. Daarnaast heeft de film ook wel een aantal nieuwigheden, zoals de stem van Pikachu.

Zoveel emoties …

Zoals we ons goed kunnen herinneren uit de animatiereeks, komen er wel eens emotionele scènes voor. Net zoals nu, wanneer Ash “Waarom?” vraagt aan zijn gele vriend, worden wij ook lichtjes emotioneel. Niet per se door de scène, maar wel omdat we Pikachu letterlijk begrijpen …

Bekijk het hieronder maar:

Uiteraard zijn de reacties op het internet ook niet zo positief:

“Als Pikachu iets zou zeggen tegen me, zou ik hem zelfs in de ogen van God en iedereen doden.”“Pikachu spreekt Engels in de nieuwe film. Een deel van mij is net gestorven.”“Ik kwam net te weten dat Pikachu Engels spreekt in de nieuwe film. En ja, het is echt f*cking vreemd.”

Gesponsorde artikelen