Left Right
scrollTop top

‘WtFOCK’ seizoen 4 op komst? Reeks lost na 3 maanden eerste nieuwe video


‘WtFOCK’ seizoen 4 op komst? Reeks lost na 3 maanden eerste nieuwe video
© wtFock

De makers van wtFock hebben na drie maanden een nieuwe video gepost. Onder de noemer wtFOCKDOWN werden de fans gisteren verrast met een videogesprek tussen fan favorites Senne en Zoë. Of dit de kick-off is van seizoen 4 is niet duidelijk, al hopen de fans natuurlijk van wel.

Drie maanden geleden vierde de vriendenbende uit wtFock kerstmis. Met dat feestje liep seizoen 3 op z’n einde en konden we alweer aftellen naar het volgende. De opnames voor seizoen 4 waren alvast begonnen, maar ook die moesten worden stopgezet door het coronavirus. Aangezien niet duidelijk is hoeveel er al is opgenomen, is het ook onduidelijk of seizoen 4 er al zit aan te komen. Toch liet de productie ons twijfelen door gisteren uit het niks een video te posten op wtfock.be.

Zoënne

WtFockdown-seizoen 4
wtFock

De video werd gisteren, op 1 april, zonder enige aankondiging online gezet. Door de datum dachten velen dat het als een soort 1 aprilgrap bedoeld was, maar toch bleek de video redelijk serieus. Daarin was te zien hoe Zoë (Veerle Dejaeger) artikels las over het coronavirus en de invloed ervan, tot Senne (Nathan Naenen) haar via videochat opbelde. Wat opviel is hoe actueel de video was. Hoewel wtFock altijd al zeer zicht bij de werkelijkheid staat, is dit toch opvallend te noemen. Zeker wanneer het onder de noemer wtFOCKDOWN wordt gepost.

In de rest van de video praten de twee personages met elkaar over de situatie en hoe zij de lockdown beleven. Het duo ging in het derde seizoen uit elkaar, maar volgens veel fans hebben de twee duidelijk nog gevoelens voor elkaar. Zeker wanneer hun relatie op een subtiele manier nog even ter sprake kwam en Zoë met een onzekere stem zei “dat ze toch hadden afgesproken om even afstand van elkaar te nemen.” Er is dus nog hoop voor Zoënne.

Seizoen 4

Het is het nog niet duidelijk of seizoen 4 er nu aankomt of niet, ook al is er een nieuwe video gedropt. “De vorige seizoenen startten met een lange en diepzinnige clip, dus ik denk dat dit als een soort van opvulling dient”, reageerde een van de kijkers onder de nieuwe clip. Sommigen waren er echt van overtuigd dat het over een 1 aprilgrap ging, maar de meesten reageerden gewoon uiterst nieuwsgierig. Volgens ons is wtFOCKDOWN een manier om het wachten op het nieuwe seizoen te vergemakkelijken. Waarschijnlijk zullen er de komende dagen nog een aantal soortgelijke social distancing video’s volgen. Wanneer seizoen 4 dan echt zou beginnen, is nog niet duidelijk.

Wat we wel al weten is dat het komende seizoen vooral rond het personage Yasmina zal draaien. Dat betekent dat we in de nieuwe afleveringen vooral een inkijk gaan hebben in haar leefwereld en socials, zoals we dat vorig seizoen bij het personage van Robbe konden zien. Seizoen 4 heeft wel grote schoenen te vullen, want het vorige seizoen was een enorm succes in zowel binnen- als buitenland.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.477.005
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810