‘WtFOCK’ maakt startdatum op originele manier bekend

WtFOCK
WtFOCK

WtFOCK komt eindelijk terug met een derde seizoen. Dat zal opnieuw eerst enkel online te vinden zijn. De startdatum daarvan was nog niet bekend, maar die werd nu op een originele manier – zoals we van de reeks gewoon zijn – bekendgemaakt.

Fans van wtFOCK kunnen zich beginnen klaarmaken voor het derde seizoen, want dat zal later deze week van start gaan. We wisten al dat het derde seizoen er binnenkort aan zat te komen, maar nu is het ook bevestigd via een originele campagne.

wtFOCK seizoen 3
Instgram wtfock.be

Zaterdag 21:43

Verschillende fans van wtFOCK kregen een onverwachts pakketje opgestuurd. Daarin vonden ze een T-shirt met de boodschap “Zaterdag 21:43” in de gekende stijl van wtFOCK.

We mogen het eerste fragment van het nieuwe seizoen dus verwachten op zaterdag 12 oktober rond kwart voor tien ’s avonds. Wanneer de volgende fragmenten zullen droppen, weten we naar goede gewoonte nog niet. Maar één ding is zeker: seizoen 3 komt eraan!

Wij spraken onlangs met de schrijfster van Skam, de Noorse reeks waarop wtFOCK gebaseerd is. Dat interview lees je hier.

Gesponsorde artikelen