Personages ‘X-Men’ en ‘Fantastic Four’ binnenkort te zien in Marvel-universum

X-Men & Fantastic Four
YouTube

Volgens insiders zouden er binnenkort heel wat personages uit The X-Men en The Fantastic Four opduiken in de Marvel Cinematic Universe. Dat is een reeks van live action-verfilmingen die zich allemaal afspelen in hetzelfde universum. Tot nu toe waren het vooral helden uit de Avengers-saga die hun opwachting maakten in de films.

Avengers Endgame was ongetwijfeld de grootste Marvel-productie ooit. Zo maakten maar liefst 36-comicpersonages hun opwachting voor de ontknoping de Avengers-filmreeks. Ondanks hun populariteit was er tot nu toe nog geen plaats voor personages uit The X-Men en The Fantastic Four.

Volgens insiders komt daar nu verandering in. Roger Wardell, die in het verleden al heel wat correcte informatie naar buiten bracht over Marvel, beweert dat The X-Men en The Avengers het tegen elkaar zullen opnemen in een gloednieuwe film. In een inmiddels verwijderde tweet laat Wardell weten dat de films gebaseerd zijn op de verhalen van Earth-1610. Dat is een comicreeks uit 2000 waarin zowel The X-Men en The Fantastic Four als de personages uit The Avengers centraal staan.

Nieuwe gezichten

Door dit nieuwe hoofdstuk uit de Marvel Cinematic Universe zouden heel wat nieuwe gezichten hun opwachting maken op het grote scherm. Ook daarover lichtte Wardell al een tipje van de sluier. Zo zou The Office-acteur John Krasinski benaderd zijn om de rol van Fantastic Four-leider Reed Richards op zich te nemen. Ook Breaking Bad-schurk Giancarlo Esposito zou een rol krijgen in de reeks.

Hoewel de toekomst van Marvel er rooskleurig uitziet, zullen de fans toch nog even geduld moeten oefenen. Voorlopig lijkt Marvel volop bezig te zijn de producties van Black Widow, Thor: Love And Thunder, Doctor Strange en Black Panter 2. Naar alle waarschijnlijkheid verschijnen The X-Men en The Fantastic Four pas daarna in de reeks. Met Marvel weet je dat natuurlijk nooit. In het verleden gaf het al meermaals een knipoog naar volgende hoofdstukken uit de reeks.

Gesponsorde artikelen