Yeezy dating: Een app voor fans van Kanye West en haters van Taylor Swift

Yeezy dating: Een app voor fans van Kanye West en haters van Taylor Swift

Voor iedereen is er tegenwoordig wel een app. Maar misschien was die er nog niet voor fans van Kanye West. ‘Yeezy Dating’ brengt daar nu verandering in. En natuurlijk zijn fans van Taylor Swift niet toegelaten …

Wil je graag dat je Yeezys matchen met die van je date? Wil je uit volle borst Niggas in Paris kunnen zingen in de auto? Wil je schaamteloos naar Keeping Up With The Kardashians kunnen kijken? Dan is deze app iets voor jou! Yeezy Dating is een datingapp die Kanye West-lovers samenbrengt.

Taylor Swift-haters

Echte fans zijn natuurlijk heel loyaal aan hun grote idool. En laten Taylor Swift en Kanye West nu niet meteen beste vrienden zijn. De app belooft alle fans van Taylor Swift te blokkeren.

De app is nog niet operationeel, maar enthousiastelingen kunnen met hun e-mailadres al toegang krijgen.

Vete

Voor zij die niet mee zijn met de gossip: de vete tussen Taylor Swift en Kanye West begon in 2009. Toen snoepte Taylor de MTV VMA voor ‘Best Female Video’ af van Beyoncé. Kanye West ging hier niet mee akkoord en stormde het podium op.

Nadien leek de strijdbijl even begraven. Tot Kanye in 2016 het lied, en de videoclip, Famous uitbracht. Daarin rapt hij over Taylor. Een naakte Swift, of toch haar wassen beeld, is ook te zien in de clip.

Hoewel Kanye altijd beweerde dat hij Taylor om toestemming heeft gevraagd, bleef zij bij hoog en laag volhouden dat dat niet was gebeurd. Maar dat was buiten Kanye’s echtgenoot, Kim, gerekend. Zij gooide in één keer het hele Snapchat-gesprek tussen de twee sterren online. Hieruit bleek duidelijk dat Swift wel degelijk had ingestemd.

Dat wordt ongetwijfeld vervolgd …

Ga jij de app installeren?

Gesponsorde artikelen