Yes! Een ‘Stranger Things’-attractie opent binnenkort in Universal Studios

Yes! Een ‘Stranger Things’-attractie opent binnenkort in Universal Studios

Wat is er angstaanjagender dan de Demogorgon en de donkere stad Hawkins? Inderdaad, niets! Of toch alleszins niet voor de fans van ‘Stranger Things’. Dat is waarom een attractie in dat thema de deuren opent in de parken van Universal Studios in de Verenigde Staten. 

Mis je een beetje spanning en angst in je leven? Als je een grote fan bent van Stranger Things, dan hebben we alleen maar goed nieuws voor je! Een attractie volledig gewijd aan deze serie zal worden geopend in de parken van Universal Studios in Orlando, Hollywood en Singapore. De lancering is gepland tijdens de Halloween Horror Nights in september.

De Demogorgon in levende lijve

Momenteel is er heel weinig informatie beschikbaar over de nieuwe attractie. We weten wel al dat het zal gaan om een soort labyrint. Dat neemt je mee naar de bekende Demogorgon, het angstaanjagende schepsel uit Upside Down.

Er zullen ook sowieso aantal verwijzingen inzitten naar de Hawkins-kinderen. Zoals het huis van de Byers met de befaamde lichtslingers.

Authentiek

Het goede nieuws is dat de attractie werd gerealiseerd in samenwerking met de regisseurs, de gebroeders Duffer, en de producent van de serie. Je kan er dus zeker van zijn dat je er de angstaanjagende sfeer van de jaren 80, zoals in de serie, zal ondervinden.

Voor een bezoek aan de attractie kan je terecht in de parken in Orlando, Hollywood en Singapore van 14 september tot begin november. Niet genoeg geld voor kaartjes? Heb dan nog even geduld en ga gewoon seizoen 3 bingewatchen wanneer het uitkomt!

De teaser voor de attractie kan je hieronder bekijken:

Gesponsorde artikelen