Yoda rapt in de “musicalversie” van z’n scène in ‘The Last Jedi’

The Last Jedi Yoda Luke Stick Star Wars
YouTube

Echte Star Wars-fans zullen hun wenkbrauwen waarschijnlijk wat fronsen. Want het YouTube-kanaal Bad Lip Reading heeft z’n eigen versie gemaakt van de scène uit The Last Jedi waarin Yoda en Luke Skywalker elkaar treffen aan de boom, die ooit de heilige Jedi-teksten bevatte.

Yoda is een nogal opvallend Star Wars-personage. Maar na het zien van het volgend filmpje wordt het misschien wat moeilijk om de wijze Jedi nog serieus te nemen. Het kanaal Bad Lip Reading heeft een scène uit The Last Jedi opnieuw geïnterpreteerd. En die versie is … speciaal.

Beter dan spek

De video begint met een shot van de rug van Luke Skywalker. Hij wil de trappen naast de boom oplopen, waarin heilige Jedi-teksten verborgen hadden moeten liggen, om die in brand te steken. Maar Yoda probeert hem tegen te houden.

Dat lukt hem niet en dus begint hij te zingen en steekt hij zelf de boom in brand met Force Lightning. Het lied is, wel, bijzonder. Yoda begint vol overgave te rappen over z’n stok. Die is naar eigen zeggen better than bacon. En die woorden zet ie kracht bij door Luke op het hoofd te slaat, met z’n stok uiteraard.

De “videoclip” van My Stick! kan je hier bekijken:

Scènes vergelijken? Dat kan! Deze is het origineel:

Star Wars is terug

Star Wars is de laatste tijd weer helemaal terug in het cultuurlandschap. En da’s om twee belangrijke redenen. The Rise of Skywalker, de laatste film in de Skywalker-saga.

Maar Star Wars-fans kunnen (in het buitenland) al van meer nieuwe content genieten. Het streamingplatform van Disney heeft namelijk een serie gemaakt die zich in dezelfde wereld afspeelt. The Mandalorian is voorlopig enkel op Disney+ te bekijken.

Maar niet getreurd: één van de beroemdste personages uit de reeks verschijnt bijna als knuffelbeer! Je leest het goed, Baby Yoda (die ook in het filmpje te zien is, trouwens) kan binnenkort in jouw bed liggen!

Gesponsorde artikelen