‘You’ lost eerste beelden van seizoen 2

You Netflix
Netflix

Het tweede seizoen van You verschijnt op 26 december op Netflix. Na een eerste teaser heeft Netflix nu ook al twee foto’s gelost van het nieuwe seizoen. En daarin zien we Joe, met twee dames.

You groeide in een sneltempo uit tot één van de succesreeksen van Netflix. De serie over Joe “bookstore keeper by day, stalker by night” Goldberg werd meteen de guilty pleasure van heel wat kijkers, dus kon een tweede seizoen niet uitblijven. En dat komt nu steeds dichterbij.

View this post on Instagram

Meet your match. YOU S2 December 26.

A post shared by YOU (@younetflix) on

All I Want For Christmas Is You

Het is alsof Mariah Carey het zo wilde, want You keert op 26 december, tweede kerstdag dus, terug naar Netflix. Dat maakte de streamingdienst al bekend in een korte teaser. Op 26 december zal dus, naar goede Netflixgewoonte, het volledige tweede seizoen van You beschikbaar zijn. Wij weten dus ook hoe wij ons jaar gaan beëindigen: al bingend.

In de eerste teaser zien we Joe, maar ook al een aantal nieuwe personages. Eentje daarvan kenden we al: Candace, de ex van Joe, zal een rol krijgen in het tweede seizoen van de reeks. Daarbij is het nog niet duidelijk of Joe en Candace elkaar echt opnieuw zullen ontmoeten of dat het eigenlijk zal gaan om een flashback.

Nieuwe foto’s

Na de korte teaser zijn er nu ook de eerste echte foto’s uit het nieuwe seizoen. In de eerste zien we inderdaad Joe aan tafel met Candace. De twee houden elkaars hand vast in een restaurant, maar het is dus niet duidelijk of het hier gaat over een flashback of een nieuw moment tussen de twee.

In de tweede foto zien we Joe in z’n “natuurlijke habitat” en is hij een voorlopig nog onbekende dame aan het stalken in de fruitwinkel. Een oude vos verleert z’n streken niet en zo dus ook niet Joe. Het belooft dus opnieuw een spannend seizoen te worden.

Bekijk hier de nieuwe foto’s van het tweede seizoen van You:

View this post on Instagram

Hey bunnies. Here is your first look at YOU S2.

A post shared by YOU (@younetflix) on

View this post on Instagram

Nobody: Joe: Hello you.

A post shared by YOU (@younetflix) on

Hier vind je onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Gesponsorde artikelen