Fans van ‘You’ lachen met belachelijk lange wandeling van Joe in seizoen 4

Het eerste deel van You seizoen 4 staat sinds begin deze maand op Netflix. Het tweede deel volgt pas in maart, wat ervoor zorgt dat de hype rond de reeks nu enorm is op sociale media. Dat brengt natuurlijk ook opmerkzame fans met zich mee. Die fans hebben nu een grappig detail uit het eerste deel onder de loep genomen. De dagelijkse wandeling van Joe (Penn Badgley) van de universiteit naar het centrum zou namelijk wel heel veel tijd in beslag nemen.

You is terug van weggeweest. Meer dan anderhalf jaar na de release van het derde seizoen was het begin deze maand eindelijk tijd voor het eerste deel van het vierde seizoen. En binnen twee weken, op donderdag 9 maart om precies te zijn, komen we te weten hoe het verder gaat met Joe na het spannende einde van aflevering vijf.

In afwachting van dat deel gaan fans alvast op zoek naar details in de vorige afleveringen. Daarbij horen heel wat theorieën, maar ook heel wat grappige ontdekkingen. Een van die ontdekkingen is hoe lang Joes dagelijkse wandeling zou duren.

28 kilometer

Zo’n anderhalf jaar na het derde seizoen is You nu terug voor het vierde. Daarin zullen we Joe Goldberg (Penn Badgley) niet langer zien in de Verenigde Staten, maar wel in Parijs en later in Londen. Daar gaat hij aan de slag als professor aan Darcy College. Die universiteit ligt buiten de stad, maar toch is het voor het personage een ‘perfecte wandeling’ naar het centrum.

“De campus en mijn verblijf liggen elk aan de andere kant van de stad, maar ik vind het niet erg om te wandelen”, klinkt het bij Joe. Die uitspraak was voor de fans reden genoeg om te gaan uitpluizen hoelang die wandeling dan wel zou duren. Het antwoord: ongeveer 6 uur. De universiteit ligt namelijk in Surrey, wat een enorm afstandje van het centrum van Londen ligt.

Zo zou hij nog voorbij Heathrow Airport, Richmond en Notting Hill moeten lopen om uiteindelijk bij zijn flat in South Kensington terecht te komen. Wat zelfs nog steeds aan de westelijke kant van de stad ligt. In de reeks maakt hij zelfs nog een tussenstop in Shoreditch, wat de wandeling zelfs tot 9 uur kan laten duren. De stappenteller zou er alvast blij mee zijn.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...