‘You’ seizoen 2 komt eraan in december

You
YouTube

De serie van het eindejaar was vorig jaar zonder enige twijfel You. De hoofdrolspeler die we allemaal nog kennen als Dan uit Gossip Girl, nam in die serie ook een ietwat bizarre rol op zich. De finale van de serie gaf een opstapje voor een tweede seizoen. En die datum is eindelijk bevestigd door Netflix.

De Netflixserie You liet vorig jaar iedereen huiveren rond de kerstperiode. Wat eerst leek op het perfecte liefje, bleek al snel een stalkerige psychopaat te zijn, die tot het uiterste ging om zijn vriendin te beschermen. Cute, but no thanks!

Guinevere Beck

Het eerste seizoen focust op Joe Goldberg. Hij is een boekenverkoper in het hartje van New York. In de boekenwinkel ontmoet hij op een bepaald moment Guinevere Beck. In het begin lijkt zijn liefde voor haar zeemzoet en romantisch. Maar al snel blijkt dat Joe eigenlijk een stalker is, die tot het uiterste gaat om zijn vriendin te beschermen.

Los Angeles

Daarnaast blijven ook mensen uit het verleden hem achtervolgen, namelijk zijn ex-vriendin. En wij denken ook dat het tweede seizoen daarover zal gaan. Wat we sowieso al zeker weten, is dat het verhaal zich deze keer in Los Angeles zal afspelen en niet meer in New York. Waarschijnlijk zal hij dus ook niet meer in een boekenwinkel werken.

Vanaf 26 december begint het tweede seizoen van You wereldwijd op Netflix. Dan is het dus mogelijk om terug mee te huiveren met de avonturen van Joe Goldberg.

Gesponsorde artikelen