YouTubers Survival Skills Primitive krijgen gouden play button

Survival Skills Primitive
YouTube Survival Skills Primitive

Hoewel het op YouTube tegenwoordig vooral over drama tussen beautygoeroes gaat, zijn er ook kanalen die indrukwekkende én dramaloze content maken. Eén daarvan is Survival Skills Primitive. Het kanaal haalde onlangs de kaap van een miljoen volgers en kreeg daarom van YouTube de gouden play button.

Je hebt hun filmpjes waarschijnlijk al wel tegengekomen bij je aanbevolen video’s op YouTube. De mannen achter Survival Skills Primitive bouwen met primitieve middelen de meest indrukwekkende constructies in het midden van de jungle. Ze zijn razend populair op YouTube en hebben daarom ook de welverdiende erkenning gekregen van het platform.

Survival Skills Primitive

Het account dat in de prijzen viel was Survival Skills Primitive, maar dat is maar een van de vele kanalen die de mannen hebben. Op hun verschillende kanalen tonen ze hoe ze, met primitieve middelen kunnen overleven. Elk kanaal heeft zo een verschillende insteek. Zo is er Survival Skills Primitive dat zich focust op survivaltips, zoals het vinden van grondwater en het vangen van vissen met de blote hand.

Daarnaast zijn er ook accounts die zich meer toespitsen op het bouwen van villa’s, zwembaden en andere luxueuze bouwwerken. Alles wat de mannen daarvoor gebruiken, is een stok. Maar met die ene stok kunnen ze dus de meest indrukwekkende dingen maken. Het gaat om verschillende bouwers uit verschillende landen in Zuidoost-Azië, zoals Cambodja, Maleisië en Vietnam.

Sommige van de video’s waarop ze bouwwerken maken met primitieve materialen zijn al viraal gegaan op YouTube en hebben op dit moment meer dan 100 miljoen views. Het profiel Survival Skills Primitive haalde onlangs de kaap van één miljoen subscribers, wat in YouTube-termen betekend dat je een gouden play button verdient. En die werd opgestuurd naar de heren in Zuidoost-Azië. Op een foto die ze deelden via Facebook (op een profiel dat ondertussen privé werd gemaakt), is te zien hoe ze trots poseren met hun welverdiende gouden play button.

Gesponsorde artikelen