Britse YouTubester Nicole Thea overleden tijdens zwangerschap

Nicole Thea
Instagram nicoletheatv

De Britse YouTubester Nicole Thea is overleden op 24-jarige leeftijd. De YouTubester maakte verschillende soorten video’s, maar liet haar volgers de laatste maanden meegenieten van haar zwangerschap. Zo deelde ze verschillende video’s over hoe ze het nieuws bekend maakte aan haar vrienden en familie of de workouts die ze tijdens haar zwangerschap deed.

Nicole Thea, een populaire 24-jarige YouTubester uit Londen, is zaterdag overleden. Op het moment van haar overlijden was Nicole meer dan acht maanden zwanger van haar eerste zoontje, dat ze Reign zou noemen. Ook hij haalde het niet.

Nicole Thea

Het nieuws werd bekend gemaakt door de moeder van Thea via Instagram. “Aan alle vrienden en fans van Nicole, het is met groot verdriet dat ik jullie moet informeren dat Nicole en haar zoon die ze samen met Boga Reign had genoemd zaterdagochtend overleden is”, zo klinkt het.

De familie vraagt de fans van Nicole om privacy in deze moeilijke tijden. “Als een familie vragen we dat jullie ons privacy geven omdat onze harten gebroken zijn en we het moeilijk hebben om een plaats te geven aan wat er gebeurd is. Rust in vrede mijn mooie dochter Nicnac en mijn kleinzoon Reign. Ik zal jullie voor de rest van mijn leven missen tot we elkaar terugzien in de eeuwige hemel.”

Het is nog niet duidelijk wat de oorzaak is van het plotse overlijden van Nicole en haar ongeboren zoontje.

Laatste video’s

Hoewel Thea op zaterdag overleed, werden er wel nog een video op haar YouTubekanaal gepost. Deze werd nog voor haar overlijden gefilmd en haar vriend Boga besliste uiteindelijk om de video toch te publiceren.

In de video is te zien hoe de hoogzwangere Nicole een bad neemt in melk. Ze deed dit om zwangerschapsfoto’s te maken. Het mooie resultaat postte ze enkele dagen geleden al op Instagram.

Op het moment van haar overlijden had Nicole meer dan 76.000 subscribers op YouTube en meer dan 123.000 volgers op Instagram. Veel fans laten nu steunbetuigingen achter op de verschillende platformen van Nicole.

Gesponsorde artikelen