YUNGBLUD en Dan Reynolds droppen verpletterende videoclip voor ‘Original Me’

YUNGBLUD Imagine Dragons Dan Reynolds
YouTube/@YUNGBLUD

Imagine Dragons-frontman Dan Reynold en YUNGBLUD hebben samen een nummer. De verpletterende energie in de muziek wilde het duo ook overbrengen met de videoclip van Original Me. En dat is hen gelukt: het duo bevindt zich op een autokerkhof en komt een paar keer onder de wrakken terecht. Speciaal, maar dat was ook wel te verwachten.

Eén ding is zeker: als Imagine Dragons-frontman Dan Reynolds en YUNGBLUD samen aan een nummer werken, wordt het gegarandeerd een oorwurm die barst van de energie. En dat is ook precies hoe Original Me klinkt.

Vliegende wagens op een autokerkhof

Het nummer werd eerder deze week op de wereld losgelaten en zelfs nog voor dat gebeurde, lieten de zangers hints vallen over een videoclip die luisteraars sowieso zou overtuigen. En vandaag kregen we die voor het eerst te zien!

De video is verpletterend. Letterlijk. Het duo leeft zich uit op een autokerkhof en belandt ongeveer tien keer onder een auto die uit de lucht komt gevallen.

“Origineel en authentiek jezelf zijn, is je grootste superkracht”

YUNGBLUD liet in een statement weten dat het droom is die uitkomt om samen te werken met Dan Reynolds. “Hij is een gigantische inspiratiebron voor mij. Het nummer is letterlijk binnen een dag uit de studio gerold. De gemeenschappelijke rauwe energie tussen ons heeft van het nummer gemaakt wat het is.”

Original Me gaat over jezelf accepteren, elk stukje en deeltje daarvan, zelfs diegene die je zelf haat. “Je moet beseffen dat origineel en authentiek jezelf zijn, je grootste superkracht is”, verklaarde Dominic Harrison (zo heet YUNGBLUD echt) in het statement.

In première op Times Square

De videoclip van het nummer ging in première in het midden van Times Square in New York. Met een gigantische horde fans keek YUNGBLUD (die op dat moment aan het crowdsurfen was) voor de eerste keer naar de video van Original Me.

‘The Underrated Youth’

Het nummer is één van de zes songs die op het nieuwe album van de jonge Britse zanger zullen staan. ‘The Underrated Youth’ verschijnt op 18 oktober, een weekje later dan oorspronkelijk gepland. Op die manier zou YUNGBLUD er namelijk voor kunnen zorgen dat alles perfect zou zijn.

Gesponsorde artikelen