YUNGBLUD en Imagine Dragons-frontman Dan Reynolds lossen samen een nummer

YUNGBLUD Dan Reynolds Imagine Dragons
Screenshot/YouTube/YUNGBLUD

Het nieuwe album van YUNGBLUD komt er deze maand nog aan. Maar toch krijgen fans nog een voorsmaakje: Original Me is een nummer samen met Imagine Dragons-frontman Dan Reynolds.

YUNGBLUD is zich volop aan het voorbereiden op de release van zijn nieuwe album ‘The Underrated Youth’. Dat heeft wat vertraging opgelopen, maar komt er op 18 oktober dan toch. De Britse zanger heeft namelijk net een nieuw nummer gelost, als voorsmaakje van het aankomende album.

Het nieuwe nummer is niet het minste. Original Me is namelijk een samenwerking met Dan Reynolds, de zanger van Imagine Dragons.

Original Me beluisteren? Dat kan via Spotify!

“Morgen”

Als we het duo mogen geloven, komt er ook héél snel een videoclip van het nummer. In een teasende video, die Reynolds op Twitter deelde, verscheen namelijk ook een (deel van een) gesprek met Dominic Harrison (zo heet YUNGBLUD echt).

Als je goed kijkt, zie je dat er na het geluidsfragment een gesprek start. “Ik kan niet wachten tot de hele f***ing wereld dit nummer hoort”, schrijft YUNGBLUD. “It’s gonna be mental!”. Dan Reynolds reageert daarop dat hij ervan overtuigd is dat het in de smaak zal vallen.

Na kort wat grappen en grollen, wordt het interessant. “Wacht maar tot ze de video zien”, schrijft YUNGBLUD. “Ik weet het!”, reageert Reynolds, “Hebben we de definitieve edit al?”. Het antwoord daarop is (hopelijk) veelzeggend: “Morgen.”

Voorlopig nog een foto

Voorlopig moeten we het nog stellen met een eenvoudige video op YouTube. In de officiële video die YUNGBLUD zelf deelde, krijgen we de audio van het nummer te horen. Maar het enige beeld dat te zien is, is een foto van het duo.

De release van de plaat werd een weekje uitgesteld. Dat liet de Brit zelf weten via sociale media. “Ik was in de studio gisterenavond om naar het album te luisteren, en het viel me op dat één van de nummers nog niet helemaal juist zit.” YUNGBLUD vroeg zijn fans om een extra week, zodat hij ervoor zou kunnen zorgen dat alles perfect zou zijn.

De (foto-)video kan je hier zien:

Gesponsorde artikelen