Zac Efron heeft z’n haar platinablond geverfd

Zac Efron heeft z’n haar platinablond geverfd

Zac Efron heeft een drastische nieuwe look. De acteur, die we uiteraard nog kennen als Troy uit ‘High School Musical’ is nu platinablond. Hij verscheen met z’n gloednieuwe coupe op de rode loper van het Sundance Film Festival, waar hij z’n nieuwe film ‘Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile’ kwam voorstellen.

Zac Efron was natuurlijk dé hunk bij uitstek tijdens de vroege jaren 2000 en ook nu mag de Amerikaanse acteur er zeker nog wezen. Al heeft hij sinds kort wel een opvallend nieuw kapsel, waar misschien niet iedereen voor te vinden is.

Platinablond

Jawel, Zac Efron is nu platinablond, of zeg gerust wit. Hij verscheen met z’n nieuwe look op de rode loper van het Sundance Film Festival voor de promotie van z’n nieuwe film Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile.

En de meningen zijn verdeeld. Zo vergelijken mensen hem met Draco Malfoy uit de Harry Potter-reeks, maar zijn er ook anderen die vinden dat de blonde coupe een hele verbetering is voor Zac Efron. Wij hebben er, in combinatie met z’n donkere baard, toch ook wel onze twijfels bij. Maar let’s be honest, Zac Efron staat eigenlijk met alles.

Ted Bundy

Voor zijn nieuwe film Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile kruipt Zac Efron in de huid van de notoire seriemoordenaar Ted Bundy. Bundy staat bekend als één van de meest brutale en gewelddadige seriemoordenaars aller tijden. Hij verkrachtte en vermoordde in de jaren 70 minstens dertig jonge vrouwen, maar dat aantal zou veel hoger kunnen liggen.

In de nieuwe film wordt het verhaal van Ted Bundy vertelt door de ogen van zijn vriendin Elizabeth Kloepfer, met wie Bundy een relatie had tijdens het grootste deel van z’n moorden. Kloepfer wordt in de film gespeeld door Lily Collins. Wie vertrouwd is met het verhaal van Ted Bundy (of onlangs de documentaire op Netflix heeft gezien, zal merken hoe sterk Zac Efron lijkt op de seriemoordenaar.

Bekijk hier de trailer voor Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile:

Gesponsorde artikelen