Zac Efron gecast in remake van ‘Three Men and a Baby’ voor Disney+

Zac Efron
Zac Efron – Bron: Isopix

Zac Efron zal een van de hoofdrollen vertolken in de remake van de komische film Three Men and a Baby uit 1987. De nieuwe film zal te zien zijn op Disney+. Het is nog niet duidelijk hoeveel het scenario zal verschillen van het origineel.

Three Men and a Baby uit 1987 kreeg niet alleen positieve commentaren, het was ook aan de kassa een groot succes. Het was de eerste live action-film van Walt Disney Studios die in de Verenigde Staten meer dan 100 miljoen dollar opbracht.

Remake

Het scenario van de film uit 1987 is gebaseerd op de Franse film Trois hommes et un couffin uit 1985. In 1990 kwam er een Amerikaanse sequel Three Men and a Little Lady. Later kwamen er ook nog meerdere Indiase remakes. En nu komt er dus binnenkort op de streamingsdienst Disney+ – die bij ons beschikbaar is vanaf 15 september – een nieuwe remake van de populaire film.

In de originele Three Men and a Baby waren de drie hoofdrollen weggelegd voor Ted Danson, Tom Selleck en Steve Guttenberg. Welk rol Zac Efron precies voor zijn rekening zal nemen en wie zijn collega-acteurs zullen worden, is nog niet geweten. Het is ook nog niet duidelijk of het scenario, van de hand van Will Reichel, hetzelfde zal zijn als dat van de originele film.

Terug naar Disney

Voor Zac Efron betekent het een terugkeer naar Disney. Daar begon het voor hem indertijd allemaal met zijn doorbraakrol als Troy Bolton in High School Musical. Sindsdien was hij onder meer te zien in Baywatch, The Disaster Artist, The Greatest Showman en Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile. Meest recent maakte Efron de ecologische reisdocumentaire Down to Earth with Zac Efron voor Netflix.

Gesponsorde artikelen