Zach van ‘Temptation Island’ brengt nieuwe single uit met een “speciale” clip

Zach Sta Zit
YouTube

Temptation Island mag dan alweer enkele weken achter ons liggen, Zach is nog niet uitgezongen. En dat mogen we letterlijk nemen. Want de Nederlander heeft een nieuwe single uitgebracht. Het nummer Sta/Zit werd ook voorzien van een toepasselijke clip met paarden, een lapdance bij de kapper en sexy vrouwen met een paardenhoofd.

We kennen Zach vooral als de onvolwassen man die zelfs een halve Temptation niet kon overleven. Maar nu Temptation Island erop zit, probeert Zach te timmeren aan zijn muziekcarrière. Daarom heeft hij nu al zijn tweede nummer uit.

Sta/Zit

Het is niet het eerste nummer dat Zach uitbrengt, want enkele maanden geleden kwam hij al met het rapnummer Jaloers. Hij rapte daarin dat iedereen jaloers is op hem. Jammer voor Zach werd zijn debuutnummer geen succes. Daarom probeert hij het nu opnieuw en deze keer heeft hij zelfs een toepasselijke clip gemaakt.

Het nieuwe nummer van Zach is opnieuw een samenwerking met rapper KARIMM en heet Sta/Zit. Het nummer beschikt over diepgaande lyrics waaronder “Sta, zit, sta, zit, alsof je op een paard zit” en “Galoppeer, move je ass op en neer, alsof je op een paard zit”.

Paardenhoofden en een verleiders

Een nummer met zo’n filosofische boodschap heeft natuurlijk ook een toepasselijke clip nodig. Daarbij staan – net zoals in de lyrics – paarden centraal. De clip begint nog enigszins normaal, met Zach die een bezoekje brengt aan de kapper om zijn – nieuwe blonde – coupe te laten bijknippen. Maar al snel ontaardt het kappersbezoek in iets wat je eerder verwacht op een feestje van Temptation.

En vervolgens barst het volledig los. Eerst zien we Zach en KARIMM op een paard, maar al snel worden ze vergezeld door twee dames in bikini. Waaronder Temptation-verleidster Bibi. De “functioneel halfnaakte” dames krijgen voor sommige scènes een paardenmasker en Zach en KARIMM hebben ook zwepen om hun bijzondere paarden te besturen. Ja, het is allemaal echt precies zo vreemd als het klinkt.

Bekijk hier de clip voor Sta/Zit van Zach ft. KARIMM:

Gesponsorde artikelen