Zach van ‘Temptation Island’ verkoopt gedragen sokken en onderbroeken

Zach Temptation Island
VIJF

Nu de deelnemers van Temptation Island geen feestjes kunnen afschuimen om geld te verdienen, moeten ze origineler uit de hoek komen. Dat doet Zach nu. De zelfverklaarde fuckboy verkoopt gedragen sokken en onderbroeken aan zijn fans.

Zach van Temptation Island heeft een handige manier gevonden om een centje bij te verdienen. In plaats van zijn gedragen sokken en onderbroeken te wassen, verkoopt hij ze nu aan z’n fans. Zo bespaart hij dus op z’n water- en energiefactuur, maar verdient hij ook nog een extra centje.

Gedragen sokken en onderbroeken

Zach sokken
Instagram zachavelo

Met een, ondertussen verwijderde, post op zijn Instagram maakte Zach al duidelijk dat hij z’n sokken verkocht aan z’n fans. In een briefje bij die sokken liet hij toen weten dat hij de sokken 14 uur lang gedragen had.

Gisteren ging hij daarin nog een stapje verder en toonde hij in een video op zijn Instagram Story hoe hij een gedragen onderbroek klaarmaakte voor verzending. Bij de gedragen onderbroek stak hij ook een persoonlijke boodschap voor de koper. In een volgende Story was hij te zien bij het postpunt.

Zach onderbroeken
Instagram zachavelo

Mopje?

De post met de sokken is ondertussen verwijderd van het Instagramprofiel van Zach, maar de Story met de onderbroek staat nog wel online. Het is daardoor niet helemaal duidelijk of Zach het echt meent of dat hij gewoon een mopje wil uithalen met z’n fans.

Het zou wel niet de eerste keer zijn dat iemand van Temptation Island gedragen ondergoed verkoopt aan fans. Rosanna, die in 2017 deelnam aan Temptation Island met haar vriend Niels en later ook te zien was in Temptation Island VIPS, zette begin dit jaar al een handeltje op in haar gedragen ondergoed.

Gesponsorde artikelen