Zangeres Demi Lovato met spoed naar het ziekenhuis na overdosis heroïne

Zangeres Demi Lovato met spoed naar het ziekenhuis na overdosis heroïne

De Amerikaanse zangeres Demi Lovato is in allerijl overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens bronnen zou de zangeres, die een verleden heeft met alcohol- en drugsverslavingen een overdosis heroïne hebben genomen. Er is verder nog niets geweten over haar toestand. 

Volgens verschillende bronnen zou de Amerikaanse zangeres Demi Lovato vanavond met een overdosis heroïne opgenomen zijn in het ziekenhuis. Hoewel er geen officiële bevestiging is dat het om de zangeres gaat hebben de hulpdiensten aan Buzzfeed laten weten dat het over een 25-jarige vrouw gaat die in het appartementsgebouw van Demi Lovato woont.

Verleden van verslavingen

Demi Lovato sprak openlijk over haar verleden met verslavingen aan zowel alcohol als drugs. Ze ging daarvoor in behandeling en tweette in maart nog dat ze zes jaar clean was.

Maar een maand geleden bracht Demi het nummer Sober uit waarop ze zingt dat ze hervallen is. “To the ones who never left me / We’ve been down this road before / I’m so sorry, I’m not sober anymore.”

Medeleven van andere sterren

Goede vriendin en medezangeres Ariana Grande tweette al “Ik hou van je, Demi Lovato”, waardoor we er vanuit kunnen gaan dat het wel degelijk over Demi Lovato gaat die met spoed werd overgebracht het ziekenhuis.

Gesponsorde artikelen