Zangeres Selena Gomez lanceert op 3 september make-uplijn

Selena Gomez lacht
Nina Prommer – EPA

Volgende maand, 3 september, lanceert de Amerikaanse zangeres en actrice Selena Gomez haar nieuwe make-uplijn RareBeauty. De producten zullen enkel beschikbaar zijn op Sephora, Sephora Canada, Sephora Mexico en RareBeauty.com.

Enkele maanden geleden kondigde Selena haar make-uplijn aan. Deze lijn hangt samen met haar laatste album ‘Rare’, om zelfliefde te promoten. In een promofilmpje op de Instagram van haar lijn legt ze uit dat tegenwoordig alles om uiterlijk draait. Ze wil ervoor zorgen dat iedereen zich mooi voelt.

Carrière

Selena begon al met acteren in 2002 in Barney and Friends. Maar vooral door haar rol als Alex Russo in Wizards of Waverly Place brak ze door. Tien jaar later bracht ze haar eerste eau de parfum uit. In 2009 begon ze haar muziekcarrière met haar album Kiss and Tell.

in 2015 vertelde Selena dat ze leed aan de auto-immuunziekte lupus. Hierdoor werd ze heel ziek en kreeg ze chemotherapie en een nieuwe nier van haar beste vriendin. Selena besloot openbaar te gaan over haar ziekte om zo zoveel mogelijk mensen te helpen.

Gesponsorde artikelen