Zangeres Sia zwiert naaktfoto online om afperser voor te zijn

Zangeres Sia zwiert naaktfoto online om afperser voor te zijn

Wie zangeres Sia wat volgt, weet dat ze vroeger zowat alles in het werk stelde om maar niet herkend te worden op straat. Zo trad ze vaak op met grote hoeden, omgedraaide pruiken of zelfs gewoon met haar rug naar het publiek. De naaktfoto die Sia op nu Twitter zwierde, zagen we dan ook he-le-maal niet aankomen.

Gisteren waren veel fans dan ook aangenaam of onaangenaam verrast toen ze opeens een naaktfoto van hun idool zagen verschijnen op hun tijdlijn, en dan nog wel op de Twitterpagina van datzelfde idool. Heel wat anders dan de mysterieuze posts die ze normaal met haar volgers deelt. Al had de ‘Chandelier’-zangeres daar naar eigen zeggen wel een goede reden voor.

Naaktfoto

Blijkbaar probeerde iemand naaktfoto’s van haar per opbod te verkopen aan fans. Die foto’s, 14 in totaal, waren getrokken zonder medeweten van Sia. Een fan die zo’n foto had gekregen in ruil voor cash trok in plaats van naar de pers naar de Australische zangeres zelf om haar in te lichten over de afperser …

De reactie van Sia was hilarisch én moedig. Ze zwierde de blurry naaktfoto dan maar prompt zelf op het net. Geen schandaal in de boekskes én geen geld voor de afperser. En zo kregen wij eindelijk een glimp van de zangeres. Nu haar gezicht nog!

Gesponsorde artikelen