Zayn en Zhavia Ward zingen ‘A Whole New World’ voor ‘Aladdin’ en het klinkt prachtig

Zayn en Zhavia Ward zingen ‘A Whole New World’ voor ‘Aladdin’ en het klinkt prachtig

De live-actionversie van de Disneyklassieker ‘Aladdin’ komt uit op 22 mei in de zalen. Maar Disney heeft nu al ‘A Whole New World’, hét nummer uit de film, gelanceerd. Het gaat niet om de versie die in de film te horen zal zijn, maar de herwerking voor de aftiteling. Gezongen door niemand minder dan Zayn Malik en Zhavia Ward. 

I can show you the world“, het zijn woorden die je niet kan horen zonder er de melodie van A Whole New World uit Aladdin bij te horen. Het nummer is nog steeds een van de meest iconische Disneynummers, dus toen Disney bekend maakte dat er een live-actionversie van Aladdin aankwam, droomden we al van de herwerking ervan. En die stelt niet teleur. In tegendeel.

Zayn en Zhavia Ward

In de film zelf, wanneer Aladdin en Jasmine door de lucht zweven op hun vliegend tapijt, zal het nummer gezongen worden op de klassieke manier en ingezongen door acteurs Mena Massoud (Aladdin) en Naomi Scott (Jasmine). Daarvan was er al een stukje te horen in de trailer voor de film. Maar tijdens de aftiteling van de film zullen we een nieuwe versie horen en die heeft Disney nu al vrijgegeven.

Voor die versie werd het nummer door niemand minder dan One Direction-ancien Zayn Malik en de piepjonge maar supergetalenteerde Zhavia Ward in een modern jasje gestoken. En het resultaat is werkelijk verbluffend. Dat Zayn een geweldige zanger is (die stiekem geboren is voor de rol van Aladdin), wisten we natuurlijk al wel langer dan vandaag, maar het duet met Zhavia Ward, die doorgaans hiphop en R&B nummers brengt, is prachtig.

Beluister hier A Whole New World in de versie van Zayn en Zhavia Ward:

Aladdin

De live-actionversie van Aladdin komt op 22 mei in de Belgische zalen. Uit de trailers voor die film werd al duidelijk dat het verhaal heel dicht zal aanleunen tegen het originele verhaal. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Mena Massoud en Naomi Scott, maar ook Will Smith zal in de film te zien zijn in de rol van de Geest.

Maar nu we Zayn A Whole New World hebben horen zingen, komen we tot het besef dat Zayn eigenlijk geknipt was voor de rol van Aladdin in de live-actionfilm. Kunnen we nu nog een petitie starten om de film opnieuw op te nemen met Zayn in de hoofdrol?

Gesponsorde artikelen