Left Right
scrollTop top

Zayn komt vrijdag met nieuwe muziek


Zayn Better
© YouTube

Zayn Malik komt morgen met nieuwe muziek. Dat heeft de zanger zelf bekendgemaakt via sociale media. Het nieuwe nummer zal Better heten en we krijgen er al een klein voorsmaakje van te horen.

Het kan niet op met het goede nieuws van Zayn Malik. Dit weekend verwelkomde de zanger zijn eerste dochtertje samen met zijn vriendin Gigi Hadid. En morgen komt er ook nog eens nieuwe muziek uit van het voormalige lid van One Direction.

Better

Het nieuwe nummer van Zayn zal Better heten en verschijnt op vrijdagochtend om 6 uur Belgische tijd. Op hetzelfde moment verschijnt ook de videoclip van het nummer. Via YouTube kan je alvast een herinnering instellen als je de clip als eerste wil zien in de vroege ochtend. Op Twitter en Instagram deelde Zayn alvast een korte teaser van 15 seconden van de clip. Daarin krijgen we enkele van de instrumentals uit het nummer te horen en loopt Zayn topless door het beeld. Heel wat om naar uit te kijken dus.

Better wordt het eerste nummer dat Zayn uitbrengt in 2020. Zijn laatste nummer is Flames, dat uitkwam op 15 november 2019. Toen ging het om een samenwerking met de Nederlandse producer R3hab en de Britse dj Jungleboi. Voor het laatste solonummer van Zayn moeten we al meteen twee jaar terug in de tijd duiken. Dat was toen het nummer Fingers, dat uitkwam op 18 oktober 2018 en later terug te vinden was op het album ‘Icarus Falls’. Het is nog niet geweten of Better ook de eerste single wordt van een nieuw album of dat het een losstaand nummer is.

Dochter

Zayn Malik is dit weekend vader geworden van zijn eerste kindje met topmodel Gigi Hadid. Het koppel kreeg een dochtertje. Zowel Zayn als Gigi deelden al een schattige foto van het handje van hun pasgeboren dochter.

Bij de foto op Instagram en Twitter deelde Zayn de volgende boodschap: “Ons baby meisje is er, gezond en mooi. Het is een onmogelijke taak om te omschrijven hoe ik me nu voel. De liefde die ik voel voor dit kleine mensje gaat mijn verstand te boven. Ik ben zo dankbaar om haar te kennen, trots om haar de mijne te noemen en dankbaar voor het leven dat we samen zullen hebben.”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  44.474.616
 • Aantal
  doden
  1.173.928
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  368.337
 • Aantal
  doden
  11.170