Zayn zet nieuwe tattoo voor vriendin Gigi Hadid: toppunt van romantiek of creepy?

Zayn zet nieuwe tattoo voor vriendin Gigi Hadid: toppunt van romantiek of creepy?

Zanger Zayn Malik en topmodel Gigi Hadid zijn nog steeds smoorverliefd. En dat bewees de zanger nu met een nieuwe tattoo. Zayn liet de ogen van zijn vriendin tatoeëren op z’n borstkas en wij zijn toch niet helemaal zeker wat we ervan moeten denken. 

Dat ex-One Directionzanger Zayn Malik niet vies is van een tattoo meer of minder, is natuurlijk geen geheim. Maar zijn laatste exemplaar is op z’n minst een beetje vreemd te noemen. Toen zijn vriendin topmodel Gigi Hadid op haar Instagram een filmpje postte van de zanger waarop zijn blote borst te zien was, viel het oog van vele fans op een ander paar ogen.

Gigi’s watching

Op Zayn’s borstkas prijkt nu namelijk een gloednieuwe tattoo. Het is een tattoo van een paar ogen en niet zomaar het eerste het beste paar ogen, maar dat van zijn vriendin Gigi Hadid.

Gigi Hadid en Zayn Malik vormen sinds 2015 een koppel en zijn nog altijd dolverliefd. Dat bewijzen ze geregeld op hun sociale mediaprofielen.

Het is opvallend dat Zayn opnieuw (een lichaamsdeel van) zijn vriendin laat tatoeëren op zijn lichaam, want hij moest na zijn breuk met zijn voormalige vriendin Perrie Edwards al eens een tattoo laten bedekken. Hij liet toen een cartoonversie van Perrie tatoeëren op z’n bovenarm, die werd een tijdje geleden volledig verstopt. Hopelijk is de liefde nu voor altijd of Zayn mag nog een keertje een tattoo laten verbergen.

Inspiratie gehaald bij Liam?

De kans bestaat dat Zayn de inspiratie voor zijn opvallende nieuwe tattoo haalde bij zijn voormalige bandgenoot Liam Payne. Die liet een tijdje geleden al het oog van zijn vriendin Cheryl Cole tatoeëren op z’n arm.

Is dit de nieuwste manier om je liefde te bewijzen? Gaat deze trend ook overwaaien naar onze mannen? Is dit het toppunt van romantiek?

Wij zouden toch niet weten hoe wij zouden reageren als ons lief plots thuiskomt met onze ogen getatoeëerd op z’n borstkas.

Bekijk hier het filmpje waarin de nieuwe tattoo van Zayn gespot werd:

Gesponsorde artikelen