Zelfs Emilia ‘Daenerys’ Clarke weet niet hoe ‘Game of Thrones’ zal eindigen

Zelfs Emilia ‘Daenerys’ Clarke weet niet hoe ‘Game of Thrones’ zal eindigen

De opnames van ‘Game of Thrones’ zijn volop aan de gang, maar wie dacht dat een van de acteurs z’n mond voorbij zou praten over het einde is eraan voor de moeite. Want Emilia Clarke, die in de reeks Daenerys Targaryen speelt, weet zelfs niet eens hoe de reeks eindigt. 

“Hoe gaat Game of Thrones eindigen?” Het is een vraag die elke fan van de HBO-reeks zich de laatste maanden wel een keertje heeft gesteld. En op het antwoord zullen we echt nog moeten wachten tot de laatste aflevering, want het lijkt wel alsof niemand eigenlijk weet hoe de reeks zal eindigen. Zelfs de acteurs weten blijkbaar van niets.

“Ze vertrouwen ons niet”

In een podcast van Hollywood Reporter kreeg Emilia Clarke, die we beter kennen als Daenerys Targaryen, de vraag wie er op het einde van de reeks op de Iron Throne zal zitten. En het antwoord van Emilia hadden ze waarschijnlijk niet verwacht.

“Ik weet niet eens of ik het weet”, vertelde de actrice. “Ik meen het. Ik denk dat ze van alles filmen zonder het ons te vertellen. Ik ben serieus. Ik ben doodserieus. Ik denk dat ze zelfs ons niet vertrouwen.”

Verschillende eindes

Volgens Emilia worden er dus meerdere eindes gefilmd. “Er kunnen allerlei verschillende eindes gebeuren”, legt ze uit. “Ik denk dat we ze allemaal filmen en op die manier dus zelf niet weten wat er uiteindelijk zal gebeuren.”

Zo zal het einde van Game of Thrones dus ook voor de acteurs zelf een verrassing blijven. Zo spreekt Emilia Maisie Williams tegen, de actrice die Arya Stark speelt. Zij zei onlangs nog in een interview dat er geen budget is voor de opname van verschillende eindes.

Emilia Clarke geeft in de podcast ook aan dat ze niet uitkijkt naar die laatste aflevering. “Ik word echt emotioneel als ik nog maar denk aan het einde van de reeks, want ik laat iets achter wat alles was wat me overkwam in de afgelopen tien jaren van m’n leven. Begrijp je, er is ons allemaal zoveel overkomen en daar stap je nu van weg.”

Het laatste seizoen van Game of Thrones zal te zien zijn in 2019.

Gesponsorde artikelen