Zelfs Thibaut Courtois is fan van ‘Fortnite’

Zelfs Thibaut Courtois is fan van ‘Fortnite’

‘Fortnite’ is de game van het moment. Ook vele celebrities, waaronder rappers Drake, Chance the Rapper en zanger Joe Jonas, zijn grote fan. En ook onze nationale doelman, Thibaut Courtois, waagt zich blijkbaar al eens aan een ‘Battle Royale’. Op Instagram deelde de Rode Duivel een foto van fenomenale ‘costum made’ ‘Fortnite’-keepershandschoenen. Zien we ‘m misschien op het WK aan het werk in ware ‘Fortnite’-stijl?

Thibaut Courtois beleeft geen al te leuke tijden. Met z’n club Chelsea lijkt hij met een voorlopige vijfde plaats in de Premier League volgend seizoen zelfs een plaatsje in de Champions Leaugue te gaan mislopen en daar komt dan nog het relletje tussen hem, zijn vader en ex-bondscoach Marc Wilmots bij. De Rode Duivel kan dan ook wel wat afleiding gebruiken, en die vindt hij blijkbaar in de immens populaire game Fortnite.

Op Instagram was hij danig onder de indruk van het werk van kunstenaar Silni. Die ontwierp voor onze nationale keeper costum made keepershandschoenen in ware Fortnite-stijl.

Zien we Thibaut Courtois op het WK misschien in de goal staan met deze Fortnite-handschoenen aan?

De handschoenen zijn tot in de puntjes afgewerkt

Instagram silni.art
Instagram silni.art

Onder de indruk? Bekijk dan zeker eens het Instagramaccount van Silni: silni.art. Hij is met de Fortnite-keepershandschoenen niet aan z’n proefstuk toe. Zo ontwierp hij, onder andere, ook al verschillende DragonBall-sneakers en Thor– en Spiderman-voetbalschoenen,.

Meer weten over Fortnite? Lees dan hier alles wat je moet weten over dé game van het moment!

Gesponsorde artikelen