Left Right
scrollTop top

Zendaya over tweede seizoen ‘Euphoria’ en mogelijke extra aflevering


Zendaya Euphoria Rue
© Zendaya als Rue in ‘Euphoria’ – Bron: HBO

Op het tweede seizoen van de populaire HBO-serie Euphoria moeten we door de coronacrisis nog even wachten, maar in afwachting komt er waarschijnlijk een extra tussenaflevering. Dat heeft Zendaya, Rue in de reeks, gezegd in een interview met Ben Platt tijdens de talkshow Jimmy Kimmel Live.

Euphoria was een van de beste series van 2019. De reeks van HBO leek op het eerste gezicht een typische tienerserie met iets meer seks en drugs dan we gewoon zijn. Maar wie bleef kijken, merkte al snel dat Euphoria veel dieper gaat.

De reeks kreeg dan ook direct veel fans. Die waren dan ook heel blij toen begin augustus 2019, na de laatste aflevering van het eerste seizoen van Euphoria, werd beslist dat de reeks zeker een tweede seizoen zou krijgen. Op 11 maart kwam de cast daarvoor zelfs bijeen om samen het script te lezen. Maar toen brak de wereldwijde pandemie door het nieuwe coronavirus uit en viel alles stil.

Jimmy Kimmel Live

Sindsdien is er geen nieuws meer geweest over het tweede seizoen van Euphoria. Toen hoofdrolspeelster Zendaya – recent nog genomineerd voor een Emmy Award – te gast was in Jimmy Kimmel Live wilde gastpresentator Ben Platt dan ook weten wanneer we nieuwe afleveringen mogen verwachten.

“We proberen erachter te komen hoe we een seizoen twee kunnen maken waar we allemaal erg trots op zijn. We willen er het beste uit halen, terwijl het nog steeds veilig is”, legt Zendaya uit.

Tussenaflevering

Het zier er dus naar uit dat we nog even geduld moeten hebben, maar gelukkig had de actrice ook goed nieuws. “We kijken ondertussen om een kleine tussenaflevering te maken. Dat zou een soort aflevering zijn die we kunnen maken met een beperkt aantal mensen in een veiligere omgeving. Op die manier kunnen we de fans en de mensen die Euphoria gemaakt hebben toch iets geven. Want ook wij missen het”, besluit Zendaya.

Wanneer die extra aflevering te zien zal zijn, is nog niet geweten.

Bekijk hier het interview van Ben Platt met Zendaya


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  58.640.945
 • Aantal
  doden
  1.387.976
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  558.779
 • Aantal
  doden
  15.618