Left Right
scrollTop top

Zet je al maar klaar voor de computer, want Beck komt naar de AB


Zet je al maar klaar voor de computer, want Beck komt naar de AB

De concertaankondiging van de week is binnen, want Beck komt nog eens naar ons land en het bijzondere is: hij speelt in de Ancienne Belgique. Dat is bijzonder omdat Beck als hij naar ons land komt vaak op een festival te zien is. In 2014 speelde hij nog in Vorst, maar een intiemere zaal zoals de AB, dat is al van zijn concert in de Hallen van Schaarbeek in 2000 geleden.

In 2017 bracht Beck zijn13e album ‘Colors’ uit en hoewel dat bezwaarlijk zijn beste genoemd kan worden zouden we toch aanraden om te proberen tickets te bestellen vrijdag. Beck heeft immers al zo’n rijke en zo’n gevarieerde discografie dat een concert van hem niet kan tegenvallen en bovendien speelt Beck tijdens zowat al zijn concerten een flink aantal van zijn grootste hits.

Uit ‘Colors’ zijn al de uitstekende singles Dreams, Wow en Up All Night getrokken en hits als Loser, E-Pro, Devil’s Haircut en Where It’s At zullen allicht op de setlist staan.

Tickets kosten 50 euro en kan je hier kopen vanaf vrijdag 2 februari om 10u. Aangezien deze zaalshow zo dicht bij de festivals valt, kunnen we al bijna uitsluiten dat Beck ook daar ergens te zien zal zijn. Wie Beck dus wil zien, raden we aan om tickets te proberen scoren.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.477.005
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810