“Zieke” Drake zegt optreden voor een derde keer af, laat 17.000 in Amsterdam tevergeefs uren wachten

“Zieke” Drake zegt optreden voor een derde keer af, laat 17.000 in Amsterdam tevergeefs uren wachten

Het was al twee keer verplaatst: eerst van 20 januari naar 26 januari en toen naar gisterenavond. Maar ook gisterenavond kregen fans Drake niet te zien. Een concert van Drake in de Ziggo Dome in Amsterdam is ruim een uur nadat het had moeten beginnen, alsnog afgezegd.

De Canadese rapper zou om 21 uur beginnen aan een optreden, maar om 22.15 uur werd omgeroepen dat hij op doktersadvies niet mocht optreden.

De stemming was toen al tot een dieptepunt gedaald. In de zaal waren fluitconcerten te horen en sommige fans waren uit onvrede al vertrokken. Sommige fans koelden hun frustraties op de vuilbakken, die omver werden gekieperd.

Wat Drake precies mankeert, is onduidelijk. Hij zou in de Ziggo Dome ziek zijn geworden en naar een ziekenhuis zijn geweest. “Inmiddels gaat het beter met hem”, werd gezegd vanaf het podium.

Rust

“Omdat Drake vandaag rust heeft gehouden kan hij morgen hoogstwaarschijnlijk wel gewoon optreden”, zegt organisator Mojo.

De show van gisteren wordt dus vandaag ingehaald. Fans die dan verhinderd zijn, kunnen hun geld terugkrijgen.

Op het concert van Drake in Amsterdam rust een vloek lijkt wel. Het was al twee keer verplaatst: eerst van 20 januari naar 26 januari en toen naar vanavond.

De rapper is momenteel bezig met zijn Boy Meets World Tour. Begin maart stond hij al twee keer in het Sportpaleis.

Gesponsorde artikelen